Яка да му е гърбината на Благо Джизъса! Златка Райкова готви

...
Яка да му е гърбината на Благо Джизъса!
Златка Райкова готви
Коментари Харесай

Ще го линчуват ли? Златка Райкова събира всички бивши на Благо Джизъса

Яка да му е гърбината на Благо Джизъса!

Златка Райкова готви линч против таткото на първородния си наследник. Не се знае какво а замислила плеймейтката, само че на екс футболиста неприятно му се написа.

Заради това, че са се изпатили ли, само че всички някогашни дами на Благой Георгиев търсят компанията на Русата Златка. Наскоро почитател попита Злати дали е истина, че са  я засекли с Ивана Главчева. И истина ли бил горещия слух, че е станала другарка с щерката на Ванко 1.

„ О, да! Всички бивше ставаме близки и доста се харесваме “, не отхвърли, а в противен случай „ наля масло в огъня “ брачната половинка на Карен Хачатрян.

Ивана Главчева потърсила поддръжката на Златка Райкова малко откакто се разделили с Благо. Това се случило мигновено след новогодишните празници. Според клюката много по-младата Ивана го зарязала, тъй като Благо още веднъж кръшнал на половинката си.

Запитан каква е повода за раздялата, Благо Джисъза съобщи, че не разяснява персоналния си живот.

„ Ти ли не коментираш,бе? То не бяха сватби, бебета, любовници, съпруги, почивки, целия си живот излагаш в обществените мрежи. Сега, номера, но не вървят към този момент “, изригнаха в нета.

Те подозират, че „ клуб на някогашните “ приготвя линч на коцкаря Благо Джизъса. Още повече, че към тях се включила и някогашната му брачна половинка Полина Спасова.

Източник:  Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР