Як синджир е опънала гаджето на Криско – Цвети. Сексапилната

...
Як синджир е опънала гаджето на Криско – Цвети. Сексапилната
Коментари Харесай

Проблем: Гаджето На Криско Не Го Пуска Сам В Сащ

Як синджир е опънала гаджето на Криско – Цвети. Сексапилната стюардеса е пъклен ревностна и не пуска на никое място обичания си без нея.

Половинката на рапъра съумява да си извоюва място в самолета за Съединени американски щати, където Криско ще има турне няколко седмица. Цвети отдавна омайва изпълнителя да я вземе с нея. Първоначално артистът се дърпал. Той обяснявал, че ще бъде покрит с работа и няма да има време да й обърне внимание. Въпреки всичко Цвети настояла под предлог, че постоянно е мечтала да прегледа колкото се може повече от Щатите.

Всъщност, чернокосата хубавица се страхувала, че обичаният й може да залитне и да излезе от правия път с колежката си Тита, която също ще взе участие в турнето.

Едрогърдата кокона ще пее един до друг със своя наставник. Това въобще не се харесало на Цвети и тя се пробва да направи всичко по силите си двамата да не отидат сами зад Океана. Още повече че Тита ще бъде без гаджето си, написа „България днес“.

„Няма да идва с мен – отсече дуетната половинка на Криско.

Това още повече предиздвикало Цвети да ревнува. През главата й минавали какви ли не мисли. Затова тя по всевъзможен метод упорствала да отиде с обичания си. След куп ангажименти Криско взима билет за половинката си.

„Цвети е доста ревнива“, признават близки до двойката.

Те напомнят, че при започване на връзката им стюардесата постоянно се мъкнеше по участията на Криско.

В същото време стана ясно, че Тита може да пропусне старта на „Като две капки вода“. Цицеронестата изпълнителката е гласена за сигурен участник в развлекателното шоуто. Стартът на предаването е на 25 февруари. 24 часа преди началото на шоуто Тита има концерт зад Океана. Така че гласената за сигурна участничка може да не се появи за началото на шоуто.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР