Як кьотек спретна Сузанита в дискотека в Пловдив. Щерката на

...
Як кьотек спретна Сузанита в дискотека в Пловдив. Щерката на
Коментари Харесай

Сузанита млати девойка! Момичето в болница от боя, който й хвърли щерката на Орхан Мурад

Як бой спретна Сузанита в дискотека в Пловдив. Щерката на Орхан Мурад се сби с млада госпожица. Вследствие на багра пострадалата е призната в болница, научи HotArena.

Това стана ясно от пост на щерката на Орхан Мурад в обществената мрежа. Младата певицата разясни, че е била предизвикана и по тази причина се стига до сериозното сдърпване. Скандалът сред Сузанита и девойката стартира в дребните часове на събота. Екстравагантната изпълнителка стартира да постанова с плесници момиче, което е било в същата дискотека.

Двете девойки се разправят пред нощното заведение и внезапно щерката на Орхан Мурад налита на крепък пердах. Тя удря с все мощ почтеното момиче, разкриха участвали на боя. Младата и татуирана певица вади от дискотеката момичето, дърпайки я за косата пред цялото заведение.

" Защо постъпи през вчерашния ден по този начин с момичето. Физическото принуждение не е ок " , питат я даже последователки на русокоската, които са станали очевидци на случилото се. Сузанита излиза на открито с цялостен антураж от приятелки и атакува девойката. Щерката на Орхан Мурад нанася няколко удара на беззащитното момиче. Още с първия я вади от равновесие. Девойчето пада на земята и за шанс на Сузанита не си удря съществено главата.

Разпрата не продължава повече от минута. Само бързата интервенция на присъстващи на багра стопират Сузанита да не раздра съперничката си. След няколкото удара, които получава, момичето е откарано в незабавното поделение . Там то е шито и остава под наблюдаване на лекарите.

" Против съм експанзията и физическата кавга. Не съм неприятен човек. Който е бил очевидец на случилото се, би трябвало да знае за какво й посегнах и в този момент тя лежи в болничното заведение. За да ме предизвика толкоз доста, значи е засегнало болна тематика ", признава Сузанита.

Според осведомени щерката на Орхан Мурад е ядосана от обстоятелството, че момичето се пробва да смъква гаджето й. Това се случва в интервала, в който Сузи и Александър, по-известен като Лудия, са разграничени. Щом се засичат в нощното заведение, девойката се увърта към половинката на Сузанита. Младата певицата прави забележка на девойчето, само че тя не стопира с опитите да се докопа до Сашо. Това вбесява Сузанита и тя вади извън момичето, след което я набива яката.

" България Днес " потърси за коментар родителите на Сузанита - Орхан Мурад и майка й Шени, само че те не отговаряха на мобилните си телефони през целия ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР