Yahoo Sports направи първа симулация на сезона в НБА чрез

...
Yahoo Sports направи първа симулация на сезона в НБА чрез
Коментари Харесай

Прогноза: Видеоигра предрече титла за Далас в НБА

Yahoo Sports направи първа симулация на сезона в НБА посредством неотдавна пусната видео игра NBA 2K25. Тя е осъществена с ограничение на прехвърлянията сред тимовете, както и надзор върху случайно определен тим в играта – Лос Анджелис Клипърс.

Ето би трябвало да се случи през идните месеци в лигата, съгласно симулацията:

Далас Маверикс - над всички

Само няколко месеца, откакто загуби от Бостън Селтикс във финала на НБА, Далас Маверикс ще реализира впечатляващите 63 победи и 19 загуби в постоянния сезон.

Тимът съумя да притегли Клей Томпсън от Голдън Стейт, който дружно с Лука Дончич и Кайри Ървинг ще го изведат на челна позиция в лигата.

Леброн и Брони Джеймс

Според симулацията, Брони Джеймс няма да изиграе и една минута в постоянния сезон за Лейкърс, което е малко евентуално да се случи.

Леброн Джеймс от своя страна ще изиграе всичките 82 срещи, макар че през декември ще навърши 40 години.

Краля ще приключи сезона с 21.9 точки, 6.9 битки и 7 асистенции за малко под 30 минути междинна на паркета.

Лейкърс ще приключат акцията с 42-40, което ще е задоволително единствено за осмото място на Запад и присъединяване в плей-ин шампионата.

Най-слаб тим

Портланд Трейлблейзърс ще приключи сезона с 24 победи и 58 загуби, което в действителност е по-добре от година по-рано, когато бяха осъществени единствено 21 победи.

Това ще е четвъртата година, в която Портланд ще е с негативен брой победи/загуби, което е най-дългата серия от 1970-71 до 1975-76 година.

In-Season Tournament

Чикаго Булс изненадващо ще завоюва второто издание на шампионата, откакто побеждава Финикс Сънс на финала. Това се случва, откакто Зак Лавийн отбелязва 33 точки за разгромната победа 122:93.

Стари лица в нови тимове

Пол Джордж, включил се към Филаделфия, ще приключи акцията с 22.7 точки, 5.2 битки и 4.3 асистенции, което е съвсем идентично с последната му година в Клипърс.

Клей Томпсън от своя страна ще взе участие във всичките 82 срещи на Далас, само че ще приключи сезона с 15.7 точки на мач, което ще е най-слабото му достижение от новобранската му година в лигата.

По-скромна ефикасност от година по-рано ще отчетат също и Дежонте Мъри (Ню Орлиънс Пеликанс), Микал Бриджис (Ню Йорк), ДеМар Дероузън (Сакраменто).

Виктор Уембаняма

Френската звезда на Сан Антонио Спърс ще направи отличен сезон и ще бъде определен да взе участие в Мача на звездите. Освен това, той ще завърши акцията с 3.2 чадъра и 13.2 битки на мач, което ще му помогне да бъде коронясан и като „ Най-добър бранител в лигата “.

Спърс ще завършат сезона с 41 победи и също толкоз загуби.

Най-добър новобранец

Раб Дилингам от Минесота, който беше определен под номер 8 в драфта, ще означи 10.2 точки на мач, с което ще завоюва званието „ Най-добър новобранец “.

Най-голяма изненада

Бостън Селтикс ще са най-голямата изненада на сезона, защото ще завършат с 40 победи и 42 загуби. Това ще е задоволително за деветото място на Изток и присъединяване в плей-ин конкуренцията, което е малко евентуално да се случи.

MVP

Гардът на Далас Лука Дончич ще приключи сезона с 30.8 точки, 11.1 битки и 9.8 асистенции, което ще му помогне да завоюва конкуренцията за Най-полезен състезател. Той ще стреля 50% от игра, 84% от линията за наказателни удари и 42% от далечно разстояние.

Шампионът

На финала ще се изправят Далас и Ню Йорк, като Маверикс ще са цялостни господари и ще завоюват с 4:0. Дончич ще приключи финалната серия с 34.5 точки, 13.2 битки и 11.5 асистенции приблизително на мач.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР