Яхна джипката и се взе за Бог.Войната по пътищата в

...
Яхна джипката и се взе за Бог.Войната по пътищата в
Коментари Харесай

Джигит с G класа с нагла проява в София ВИДЕО

Яхна джипката и се взе за Бог.

Войната по пътищата в България не стопира. Стресиращите и рискови обстановки, създавани от водачи, чийто разсъдък липсва, става от ден на ден. Войната по пътищата в България няма да спре, до момента в който водачите с безумни прояви не си получат това, което действително заслужават - строги санкции, това в действителност е и една от ограниченията за прекъсване на безумието по пътищата. Строгите наказване обаче не подсигуряват, че манталитетът на една избрана " порода " водачи ще се промени към положително.

Такъв е идващият случай, който по щастлива случайност се разминава без случай. На фрагменти, споделени в обществената мрежа Facebook, ставаме очевидци на безумна демонстрация от водач с джип.

Видео от регистратор на автомобил демонстрира черна джипка, която се движи по бул. " Черни връх " в столицата. В един миг обаче лидерът на джипа взема решение да изпревари автомобил от дясната лента - точно по този метод той засича другия водач. Чудо е, че черната джипка не одра засечената кола, защото се разминаха на сантиментри.

Предлагаме Ви да прочетете по какъв начин създателят на обявата във Facebook разяснява създалата се обстановка:

" Регистрация CB6363TA. Взел си е от чепатите джипове преди тъкмо две седмици и към този момент търси по какъв начин да убие някой по пътя. Това е на бул. " Черни връ " х в съществено запушване на 12 ноември на метри от мястото, където умря Милен Цветков ", написа Боян Юруков.

" Глупак ", по този начин Христина назова водача на G класата. " Вероятно комплексиран и е наясно, че в България може по този начин ", написа тя в мненията към поста.

Станко пък отбелязва, че гледката не е необикновена. " Не съм забелязал този модел автомобил да се кара от естествени хора ", добави той.

" Не извинявам тоя с Г класата, но другият водач какво се влачи в лява лента все едно е на неделна разходка ", разяснява Станислав.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР