Ягуар-ът на столичната адвокатура на търг. През годините скъпият автомобил

...
Ягуар-ът на столичната адвокатура на търг. През годините скъпият автомобил
Коментари Харесай

Луксозен адвокатски Ягуар, купен за 150 000 лева, отива на търг

 " Ягуар " -ът на столичната адвокатура на търг. През годините скъпият автомобил предизвикваше кавги в гилдията, защото се възприемаше като проява за разкош от страна на браншовото управление. Началната цена в наддаването е 19 хиляди лв., само че в търга могат да вземат участие единствено софийските юристи, които са над 6000, предава Нова тв.

За част от юристите първокласната кола е прекомерно скъпа. За други пък е въпрос на авторитет да бъде в гаража.

Колата е купена през 2008 година за към 150 хиляди лв.. Досега е навъртяла 128 хиляди километра " И тогава, и в този момент считам, че автомобилът трябваше да бъде отново първокласен, само че малко по-консервативен ", разяснява юристът Людмил Рангелов.

Определиха критерии за разбор на работата на профилираните съд и прокуратура

За него цената за обмен наподобява ниска. Според автомобилния специалист Румен Дунев обаче това не е напълно по този начин.

" Един подобен автомобил в един от най-големите уеб сайтове за продажба за коли в Европа коства 11 950 евро. За подобен сходен автомобил със същия мотор и характерности цената в България е 11 500 лв. ", споделя той.

И добавя: " Преекспонира се малко чувството, че това е супер автомобил ".

Освен че марката е първокласна, екстра се оказва регистрационният номер. Той е композиция от абревиатури, свързани с адвокатурата. Само номерът коства към 7 хиляди лв..

" Лично аз не бих зачел тази настройка като екстра ", разяснява Дунев.

" За мен има носталгия в раздялата с този автомобил, въпреки всичко този вози трима ръководители на адвокатската гилдия ", споделя юристът Христо Ботев.

Търгът ще се организира на 4 юни. Дотогава се одобряват и офертите. Интересът измежду юристите обаче не е огромен.

" Не бих го взел даже и да ми бъде подарък, тъй като този автомобил е обгърнат в мрежа от интриги. И по какъвто и метод да го придобия, интригата ще следва автомобила ", споделя Людмил Рангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР