Ядреното споразумение с Иран не е перфектен документ, но е

...
Ядреното споразумение с Иран не е перфектен документ, но е
Коментари Харесай

По-добре сделка с Иран отколкото без, подчерта Меркел

Ядреното съглашение с Иран не е " съвършен " документ, само че е " по-добро от никакво съглашение ". Това разгласи немският канцлер Ангела Меркел на взаимна конференция с съветския президент Владимир Путин в съветския черноморски курорт Сочи, оповестяват международните информационни организации.

Ръководителката на немското държавно управление добави, че поддържа политическо решение на всички спорове в Близкия изток и уточни, че напрежението в района остава високо.

Меркел е отбелязала, че изтеглянето на Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран е " доста сложна обстановка ", само че показала, че европейските страни са решени да останат част от договорката.

Канцлерката също по този начин е изтъкнала, че политическо решение е от решаващо значение както за Иран, по този начин и за Сирия.

Тя е похвалила работата на специфичния делегат на Организация на обединените нации за Сирия Стефан де Мистура и е подкрепила разговора в Астана за намиране на спокойно решение за Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР