Ядреното разоръжаване на КНДР ще бъде в центъра на всяка

...
Ядреното разоръжаване на КНДР ще бъде в центъра на всяка
Коментари Харесай

Ядреното разоръжаване ще бъде в основата на новата политика на САЩ към КНДР

Ядреното разоръжаване на КНДР ще бъде в центъра на всяка нова политика на Съединени американски щати към тоталитарната страна .

Това съобщи представител на Държавния департамент на Съединени американски щати и добави, че прегледът на американската политика към Северна Корея ще завърши скоро , осведоми " Йонхап ".
 Бедствена обстановка в КНДР провокира групово бягство на дипломати
Бедствена обстановка в КНДР провокира групово бягство на дипломати

Те предвиждат, че " за жалост няма да са последните " поради непоносимите условия в Пхенян

Нед Прайс означи, че всяка американска политика към КНДР ще бъде изпълнявана в партньорство с основните американски съдружници , в това число Република Корея и Япония.

Той направи мненията преди диалози сред съветника по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан и сътрудниците му от Южна Корея и Япония . Те ще обсъдят разнообразни въпроси, в това число резултатите от американския обзор на политиката към КНДР.

Съединени американски щати неведнъж подчертаваха върху значимостта американските политики към Пхенян да се прокарват в съгласуваност със съдружниците.
 КНДР дамгоса президента на Южна Корея, бил американски
КНДР дамгоса президента на Южна Корея, бил американски " папагал "

Поведението на Южна Корея било нелогично и безочливо

По-рано тази седмица Южна Корея възобнови апелите си за интернационалните старания за публично преустановяване на Корейската война като метод за рестартиране на разговора с КНДР.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР