Ядреното оръжие явно става все по-достъпно до повече лидери на

...
Ядреното оръжие явно става все по-достъпно до повече лидери на
Коментари Харесай

Северна Корея: Ние сме единствената държава, която се бори със САЩ. Вече може да ги ударим с ракета

Ядреното оръжие очевидно става все по-достъпно до повече водачи на държави по света, което може да провокира световна злополука.

Северна Корея разгласи, че е единствената страна, която се опълчва на Съединени американски щати, " разтърсвайки света " с ракетните си тествания, оповестява " Ройтерс ".

В днешния свят, в който доста страни губят времето си, отнасяйки се към Съединени американски щати с смирение и сляпо послушание, единствено нашата страна може да раздруса света, изстрелвайки ракета, която може да доближи до континенталната част на Съединените щати, показва севернокорейското външно министерство.
КНДР посочи, че е една от дребното страни в света, която разполага с нуклеарни оръжия и съвременни ракети и акцентира, че международните медии " единомислещо признават могъщата военна мощност " на страната.

От началото на годината Северна Корея е осъществила седем изстрелвания на девет снаряда, измежду които и нов тип свръхзвукова ракета, способна да маневрира на висока скорост.

От външното министерство на страната декларират, че серията извършени тествания от Нова година насам е посочила " обилни достижения ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР