Ядрената заплаха от Русия е много реална и притиснатият плъх

...
Ядрената заплаха от Русия е много реална и притиснатият плъх
Коментари Харесай

Ядрената заплаха от Русия е реална и притиснатият плъх Владимир Путин първо ще се насочи към Обединеното кралство

Ядрената опасност от Русия е доста действителна и " притиснатият плъх " Владимир Путин ще гледа Англия като една от първите си цели, предизвести специалист.

Откакто съветският президент стартира войната си в Украйна през февруари 2022 година, неразбираемата опасност от такива опустошителни ударни дейности постоянно е извисявала на назад във времето - с Кремъл, който държи огромна част от международните нуклеарни мощности бойни глави. И вследствие на това Западът се колебаеше да взе участие. Някои специалисти настояват, че някогашният мощен човек на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Путин към този момент би натиснал бутона, в случай че щеше да прибегне до нуклеарни оръжия - само че професор Мат Кувортруп, професор по политически науки и интернационалните връзки в университета Ковънтри, не е толкоз сигурен.

Той сподели пред Mirror: „ Ситуацията не е толкоз розова, колкото бихме желали да бъде и изключително не тук, тъй като опасявам се, че ще бъдем цел. “ Той добави: „ Спомням си времето, когато се събуждахте в студена пот през 80-те години, тъй като си мислехте, че руснаците ще ни нападна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР