Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи

...
Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи
Коментари Харесай

The Sun: Ванга предрекла ядрена катастрофа през 2023 г.

Ядрена злополука ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, излиза наяве от материал, оповестен в английския вестник " Сън ".

От изданието показват, че българската пророчица в никакъв случай не е правила публично предсказания и че на никое място няма записани такива, като се базират на разкази на инцидентни хора. Нека хората да имат едно мислено за думите на Ванга, показват още от " Сън ", представен от " България през днешния ден ".

Припомняме, че през днешния ден съветският президент Владимир Путин излезе със особено послание, в което упрекна Запада за войната сред Русия и Украйна. Той разгласи частична готовност в Русия и заплаши НАТО, че Русия ще употребява всичките си налични оръжия. 

" Гражданите на Русия могат да бъдат сигурни, че териториалната целокупност на нашата татковина, нашата самостоятелност и независимост ще бъдат обезпечени, още веднъж наблягам това, по всевъзможен начин, с които разполагаме. И тези, които се пробват да ни изнудват с нуклеарно оръжие, би трябвало да знаят, че розата на ветровете може да се обърне в тяхната посока ", се споделя в изказването на съветския президент. 

Целия материал вижте
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР