Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи

...
Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи
Коментари Харесай

Ванга предрича ядрена катастрофа! Пророчицата виждала страшни събития през 2023 г.

Ядрена злополука ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, излиза наяве от материал, оповестен в английския вестник „ Сън “. От изданието показват, че българската пророчица в никакъв случай не е правила публично предсказания и че на никое място няма записани такива, като се базират на разкази на инцидентни хора, оповестява bgdnes.bg. Нека хората да имат едно мислено за думите на Ванга, показват още от „ Сън “. Българската пророчица умира преди 25 години, само че и до през днешния ден хората описват нейни предсказания. Тя става известна с помощта на дарбата си да гадае. Вангелия Пандева Гущерова предсказва Втората международна война, появяването на Хитлер, нуклеарните оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. В нейните прогнози от доста години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

Според английското издание баба Ванга е пророкувала тревожна поредност от събития през 2023 година Ядрена злополука и солидна галактическа стихия са единствено част от бедствията, които може би ще ни сполетят през идната година. Ванга е предсказала още, че една „ огромна страна “ ще извърши проучвания върху хората с биооръжия. Според видението стотици хиляди хора могат да умрат вследствие на тези опити. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените народи дейно не разрешава сходни опити. И също по този начин не разрешава складирането на вируси и рискови бактерии. Въпреки това за страни като Китай се счита, че създават скрито биооръжия. Освен това се твърди, че Ванга е предизвестила за задаваща се детонация в атомна електроцентрала. Вярва се, че българката е предсказала нуклеарната злополука в Чернобил. Пророчеството за вероятно ново нуклеарно злополучие наподобява доста реалистично на фона на войната в Украйна и непрекъснатата опасност за Запорожката АЕЦ и други електроцентрали в страната.

Едно от най-широко приписваните пророчества на Баба Ванга за 2023 година е, че по някакъв метод орбитата на Земята ще се промени. Не е ясно какво значи това – само че в случай че това се случи, може да има опустошителни последствия. Дори дребното доближаване до Слънцето би имало пагубен резултат. Същото важи и за евентуално отдалечаване. Баба Ванга вижда и голяма слънчева стихия, която може да бъде толкоз мощна, колкото милиарди нуклеарни бомби. Предвижда се, че слънчевото цунами ще докара до щета в технологиите – евентуално водещи до всеобщи спирания на тока и връзките.

Последното изказване на Ванга за 2023 година е краят на естествените ражданията. Всички хора ще бъдат отглеждани в лаборатория. Световните водачи ще решат какви хора се раждат и ще могат да персонализират техните черти и външен тип.

От фондацията на Ванга не са коментирали новата порция предсказания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР