Ядете ли това, което съветват звездите? Може би трябва да

...
Ядете ли това, което съветват звездите? Може би трябва да
Коментари Харесай

Храната, която трябва да хапваш според зодията

Ядете ли това, което поучават звездите? Може би би трябвало да измененията диетата си, с цел да останете здрави, красиви и във форма?

Овен
Храните, които ще ви заредят с сила денем
Всяка храна по своему носи своята енергийна стойност за човешкото тяло в по друг метод и количество. Някои от храните са по-богати...
Прочети повече
Вие сте роден месоядец и не можете да си визиите ден без парче месо или печено. Освен това обичате да ядете доста и – за жалост – мазно. Не е изненадващо, тъй като мазнината е тази, която носи усета. Опитайте се постепенно, само че поредно да променяте навиците. Месо един път на ден първоначално, по-късно 4-5 пъти седмично. Вместо салами за закуска - извара. След това за обяд можете да хапнете риба или парче пиле, а за вечеря можете да хапнете варени или задушени зеленчуци. Салата с всяко хранене.

Телец

Знаете какво е положително и можете да го оцените. Дори в случай че храната не е това, към което сте най-страстни, когато сте млади, сигурно ще оцените гурме храната, когато остареете. За да не напълнявате, разделете порциите на половина, откажете се от сладкото и се разхождайте по-често.

Близнаци

Харесвате истински ястия, само че се храните нередовно и не изключително здравословно всеки ден. Бързо изяждате това, което ви е в чинията и се хвърляте във вихъра на работата. Когато почувствате апетит, посягате към каквото ви е на разположение. Знаете какво тъкмо не би трябвало да ядете, само че не го спазвате. Поне един път дневно мислите да измененията метода си на живот и това е всичко. Само когато не се почувствате добре – намалявате темпото и стартирате да закусвате. За обяд, чорба, парче печено пиле или телешко и лека вечеря, а по-късно даже разходка. И когато гладът се появи - моркови. Това незабавно дава страхотни резултати: тенът и благосъстоянието ви се усъвършенстват.
Тези храни ви засищат за най-дълго и ви оказват помощ да отслабнете
За да отслабнете, значимо е освен какво ядете и по какъв начин упражнявате, само че и какъв брой калории поглъщате дневно. Намаляването на калориите е мъчно,...
Прочети повече
Рак

Знаете какво е вкусно! От пътуванията си по света нормално се връщате с пакет от разнообразни екзотични предписания, пробвате ги дружно с поканените посетители и по-късно се връщате към остарели обичайни ястия. Понякога тялото ви се бунтува и ви подтиква да ядете храни, които са лесни за мелене. Рибата, постните меса, зеленчуците и плодовете би трябвало да са в основата на вашата диета. Откажете се от мазнините, яжте доста сурови, варени и задушени зеленчуци, заменете сладкото с плодове, пийте минерална вода вместо сладки питиета. Всичко на дребни порции и в тъкмо несъмнено време.

Лъв

Основата на вашето меню е месото във всичките му форми. Обичате пиршествата на охолно подредена маса. На всичкото от горната страна постоянно ядете късно вечер, след което се чудите за какво не можете да спите и се събуждате изтощени заран. Ако не може да се въздържите да ядете доста месо, сварете го или го задушете, откажете се от пърженето. Добавете зеленчуци към всяка порция, подправете с босилек и риган. Един разтоварващ ден понякога би ви се отразил доста добре.

Дева
Какви са 5-те МИТА по отношение на празничното НАПЪЛНЯВАНЕ
Отново е най-хубавото време от годината – коледните и новогодишните празници. Освен с положително въодушевление, дарове и обичани хора, година..
Прочети повече
Обичате да знаете какво има в чинията ви и каква е изгодата от това за тялото ви. Девите се грижат за себе си и фамилиите си, заради което най-често подготвят храна вкъщи от пресни артикули. Те не смятат, че губят време за това, тъй като ценят здравето на първо място. Често употребяват билки в ястията си и постоянно реагират на питателните вести. В търсенето си постоянно не помнят, че натуралното, прясно масло, млечните артикули или класическите супи не са неразрешени и вършат еднообразното меню по-привлекателно. Здравословното хранене е на първо място разнообразно, би трябвало да ядете всичко в рационални количества и пропорции.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР