Яд ме е и ме е срам заради скандалите с

...
Яд ме е и ме е срам заради скандалите с
Коментари Харесай

Борисов: Яд ме е и ме е срам за скандала с имотите, ще действам брутално, но след изборите

Яд ме е и ме е позор поради свадите с парцелите. Изход има и това се прави сега. Всеки, който не е мислил с главата си и попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказване и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред Българска национална телевизия във връзка абсурда " Апартаментгейт ". 

" Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност ", акцентира Борисов.

Той добави, че може би е било негова неточност, че нито един път не е отишъл на посетители на негов министър или кмет.

" Ако бях отишъл, несъмнено щях да взема ограничения доста по-рано. Мога да ви уверя, че до дъно ще се направи всичко, с цел да се възвърне справедливостта. Това се прави сега. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал ", сподели министър председателят.

" Аз съм се родил и пребивавам в дома си в Банкя и там ще си умра. За президентските вили се дават стотици хиляди за ремонт. Аз не съм разрешил 1 лев да ми се даде за ремонт там, където пребивавам “, акцентира Борисов и назова себе си " дете на народа ".

" Другите, които са били на власт са взимали големи здания с асансьори. Нашите съперници също имат къщи за посетители. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, поради няколко индивида, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. Всички национални произшествия стават, когато Българска социалистическа партия или Българска комунистическа партия ръководят ", продължи Борисов и добави, че гласоподавателите на ГЕРБ изискват от тях да са чисти.

Борисов няколко пъти разгласи, че ще работи брутално против отговорните, само че акцентира, че ще изчака да минат изборите, " с цел да не ги смущавам ". 

В коментар за това дали мисли за оставка Бойко Борисов съобщи, че няма да се откаже, в случай че изгубят изборите, тъй като " от другата страна няма нищо " - в Българска социалистическа партия са се " изпояли " поради една листа и се ненавиждат, тъй че няма да могат да ръководят страната. 

" Ако би трябвало да вършат държавно управление, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. Чеверме социалистите се ненавиждат ", разгласи министър председателят.

" За един апартамент и една къща за госта на фона на милиардите пари за приватизации, които са създали ", сподели още той и добави, че съперниците им са вземали цели здания с доста жилища вътре.

Той разяснява и присъединяване на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в абсурда. 

" Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата против военното крило на " Хизбула ", с " Наглите " и с отвличанията. Майка ми постоянно споделяше: " Внимавай дете да не сложиш лъжицата с катран в кацата с мед, а той тъкмо това направи. С това нещо заличи всичко положително, което е направил ", съобщи Борисов.

" Изводите съм си ги направил. Голяма вреда ни се нанесе. Моята къщурка аз си я разчиствам и всички ще са осъдени ", добави той.

" ГЕРБ се клати сама. Българска социалистическа партия не са ни проблем. Те толкоз пъти са били на власт ", продължи Борисов. 

Той акцентира още, че цялостен час може да изяснява какво са постигнали от ГЕРБ, а в миналото българите ще си спомнят, че по време на неговото ръководство е имало " нула миграция, нула напън на границата ". 

" Контрабандата в този момент е 5 %, като дойдохме, беше над 35. Колко олигарси са в ареста ", изреди министър председателят.  

Борисов разяснява и избрания, че има тирания в България, като сподели: " Всеки може да излезе да ме напсува и го вършат - от заран до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара ".

" Аз знам истината - български политик в историята на нашия народ приживе няма утвърден. Нещо повече - на нашите царе, с които се гордеем, не им знаем гроба. Нито един приживе - освен не е утвърден, само че и убити има. Но няма да позволи да си отидем като маскари, тъкмо противоположното. Направили сме доста, с десетилетия ще се приказва какво сме създали. Имаме още мощ, още капацитет, съпротивителни сили на партията ", сподели още Борисов.

Той изясни по какъв начин е следил Тодор Живков, когато е бил отблъснат от тези, " които са му целували ръцете и краката ", а по-късно и Царя. 

" Затова толкоз ме е гняв на моите съпартийци - тъй като аз съм гледал по какъв начин се срутват. Затова би трябвало всичко, което е донесло вреда, да се отстранява. Гадно е, само че няма различен метод ", акцентира Борисов и даде за образец Делян Добрев. За него той сподели, че е извънредно интелигентен човек и може да го употребяват като специалист, само че не може да е лице на ГЕРБ. 

На въпроса дали се усеща изтощен Борисов отговори негативно и продължи: " Просто желая да видя и " Хемус " и по тази причина съм я направил необратима ". " Последно ще поправям пръстена на околовръстното към Банкя, сподели той и акцентира: " Аз съм подобен - постоянно за мен последно. "

Борисов съобщи още, че има желание да си изкара мандата, като през това време ще стабилизира партията. 

" Изкарвам си мандата, връщам се в партията. Ще дам път на доста младежи ", сподели той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР