Яд ме е, че новото ръководство на Ботев се отнесе

...
Яд ме е, че новото ръководство на Ботев се отнесе
Коментари Харесай

Салиф Сисе: Яд ме е, че от Ботев ни пренебрегнаха

Яд ме е, че новото управление на Ботев се отнесе надменно към нас и не ни даде късмет, сподели нападателят Салиф Сисе пред Марица.

Френският нападател бе в Пловдив, с цел да прибере багажа си в очакване на завършването на прехвърлянето си в Динамо Букурещ. " Мишел Еспиноза подписа с румънския клуб, а аз имам здравословен проблем. Чакам от Динамо на следващия ден да публикация решението си. ", споделя Сисе.

Салиф показа, че обича Ботев и Пловдив, само че в отчаян от отношението на новото управление.

" Когато в Ботев имаше проблеми с парите, ние чужденците, влязох е в положе ие. С нас беседва Тодор Неделев и другите тартори в тима. Казаха ни, че Ботев е нов клуб и не е хубаво да повреждане финансовата му история с недоволства до УЕФА. Влязох е в ситуацията. Дойдоха новите шефове, оповестиха ни, че може да упражняваме, само че няма да ни употребяват и просто ни хвърлиха на боклука. Не съм сигурен, че нямаше да съм от изгода на Ботев. Пожелавам триумф на тима в тазгодишната му акция и благодаря на почитателите, че ме подкрепяха ", приключи Салиф Сисе преди да се качи на автобуса за София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР