Яд ме е, че новото ръководство на Ботев се отнесе ...

Яд ме е, че новото ръководство на Ботев се отнесе

Салиф Сисе: Яд ме е, че от Ботев ни пренебрегнаха

Яд ме е, че новото управление на Ботев се отнесе надменно към нас и не ни даде късмет , сподели нападателят Салиф Сисе пред Марица.

Френският атентатор бе в Пловдив, с цел да прибере багажа си в упование на завършването на трансфера си в Динамо Букурещ. " Мишел Еспиноза подписа с румънския клуб, а аз имам здравословен казус . Чакам от Динамо на следващия ден да публикация решаването си. " , споделя Сисе.

Салиф показа , че обича Ботев и Пловдив, само че в отчаян от отношението на новото управление .

" Когато в Ботев имаше казуси с парите, ние чужденците, влязох е в положе ие. С нас беседва Тодор Неделев и другите тартори в тима . Казаха ни, че Ботев е нов клуб и не е хубаво да повреждане финансовата му история с недоволства до УЕФА. Влязох е в ситуацията . Дойдоха новите шефове, оповестиха ни, че може да тренираме, само че няма да ни употребяват и елементарно ни хвърлиха на боклука. Не съм сигурен, че нямаше да съм от изгода на Ботев. Пожелавам триумф на тима в тазгодишната му акция и благодаря на почитателите , че ме подкрепяха " , приключи Салиф Сисе преди да се качи на автобуса за София.

Източник: marica.bg