Яд ли те е, че не успя да спечелиш Игри

...
Яд ли те е, че не успя да спечелиш Игри
Коментари Харесай

Фифо след "Игри на волята": Нямам нищо против Джаферович, надиграх я в собствената ѝ игра!

Яд ли те е, че не съумя да спечелиш " Игри на волята "?

Няма по какъв начин да не ме е гняв, че не съумях да печеля. Колкото по-близо си до тази победа, толкоз по-горчив е усетът от загубата.

Какво се обърка в последната борба?

Не мисля, че нещо толкоз се обърка. Просто очевидно не редих пъзела чак толкоз бързо. Можех по- бързо, просто Алекса го подреди по-бързо.

Стратегия ли беше да избягваш спорове?

Да, това беше моя тактика. Така бях решил за себе си, че е по-добре да не съм в споровете, тъй като нищо хубаво няма да стане, единствено по-лошо.

Виж още: Мирела печели хиляди? Топ хубавица от " Игри на волята " сбъдна своя фантазия

Как ще отговориш на мненията първоначално, че си бил женомразец?

Това е изцяло безпочвено, те хората го осъзнават. Просто бях попаднал в такава обстановка, че заварих една коалиция единствено дами, които бяха против мен и трябваше да се защитя и аз да бъда против тях.

Какви са връзките ти с Жени Джаферович през днешния ден?

Отношенията ми с Жени са изцяло естествени човешки връзки. Виждаме се на общи събирания, когато гледаме епизодите. Нямам нещо неприятно към нея и това е тъй като в последна сметка съумях да я надиграя в личната ѝ игра, тъй че аз съм спокоен от този факт. Нямам нищо срещу нея. Всичко, което е било, е било в тази игра. Вътре в игрите беше едно, в този момент във външния свят няма смисъл да съм с неприятни усеща към нея.

Има ли нещо, което не реализира в Игрите?

Не завоювах.

Виж още: Алекса след " Игри на волята ": Елица ще харчи парите от премията, парите би трябвало да са при дамата!

Какво е мнението ти за спечелилия в този сезон?

Алекса в действителност е един от хората, които заслужаваше да завоюва, тъй като той мина много сложен път до финала. Беше запаса, беше на Обиталището, мина през две племена, през много борби, тъй че и той не е стигнал до финала инцидентно.

Скритият ти гений е плуването, какво обаче не знаем за Фифо?

Малко се видя от занимателната част от мен, тъй като дават единствено по-сериозните обстановки. Но в действителност аз съм много радостен човек, положителен и ухилен във външния свят. Това нещо моите близки го знаят, знаят го и хората вътре, само че просто не са излъчени тези фрагменти.

Хем си модел, хем електроинженер. Как се съчетават двете неща?

Аз си върша живота забавен, не е единствено едно нещо, което ми се случва, да кажем единствено работа и до там. На мен ми е забавно да спортувам, в разнообразни спортове съм бил. Това, че съм ходил по всякакви състезания също е нещо, което ми се коства занимателно и забавно.

Виж още: Джаферович: " Събудих се една заран и не можех да си затворя лявото око! "

В топ форма си, несъмнено ти пишат непрекъснато?

Еми да, пишат ми, обикновено. Гледам постоянно да съм в топ форма, в никакъв случай не съм бил пълен или да би трябвало да смъквам килограми.

Участвал си в конкурс за хубост, показа малко за това?

Участвах в състезанието Мистър София през 2020 година Предложиха ми да вземам участие и аз си споделих: „ Защо не “? Отидох, там не е както в Игрите, при тези състезания е много по-различно да спечелиш. Не знам по какъв начин тъкмо се дефинира спечелилия. Просто беше една занимателна преживелица.

Разкажи ни малко повече за приятелката ти?

С нея сме малко повече от две години. Спортът ни срещна. Имаше малко предистория, бяхме се виждали в една обща компания половин година по-рано, само че нямахме кой знае какъв брой връзка тогава. Но тази дребна връзка, която имахме в този бар, докара до това да ме познава и да се е осмелила и да ме откри в обществените мрежи и да ми написа - от там знаете към този момент потеглят нещата.

Вече си известен. Имаш ли странна история с почитател?

Доста хора, когато ме видят, изключително децата - те най-вече се шокират, все едно съм някакво извънземно и постоянно изричат какъв брой доста се радват, че ме виждат. Иначе се разхождам в квартала и една кола ми бибитка, мисля че беше еднопосочна улица, колата спря, даде обратно, затова направи нарушаване, спря, паркира, излязоха и желаеха да се снимаме. Забавно ми е с тези случки.

Виж още: Алекса: " Ще купя дом за мен и Елица в София с парите от премията! "

Какво щеше да направиш с парите, в случай че беше спечелил?

Наистина за парите не съм мислил по какъв начин бих ги изхарчил, минавало ми е през главата, само че съм спирал тази мисъл. Казах си, че до момента в който не подвигна чека, не желая да си бленувам за тази сума и по този начин и направих. Но сигурно бих направих нещо положително, нещо градивно с тази премия

Как ще посрещнеш идните празници?

Ще ги посрещна с близки, другари, както всяка година.

" Игри на волята " за мен беше?

Най-уникалното и запаметяващо се нещо, което съм имал до в този момент, най-малко към този момент.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР