Ябълков оцет и мед при висок холестерол и нарушено храносмилане

...
Ябълков оцет и мед при висок холестерол и нарушено храносмилане
Коментари Харесай

Ябълков оцет и мед при висок холестерол, киселини и болки в ставите

Ябълков оцет и мед при висок холестерол и нарушено храносмилане

На всеки от нас му се е случвало да посегне към медикаментите при положение на някакво неразположение. Лекарства за нарушено храносмилане, киселини в стомаха, болки в ставите и главоболие са постоянно срещани в домашната аптечка. Знаете ли, че тези медикаменти в действителност са нездравословни за нашето тяло? Прекомерната приложимост на медикаменти и антибиотици отслабва имунната система, а също по този начин има доста нездравословни странични резултати.

По-полезно е да приемате натурални съставки при леки здравословни проблеми. Медът и ябълковият оцет са една от най-хубавите комбинации от естествени съставки, които могат да се оправят с доста здравословни проблеми.

Сместа може да обезпечи неотложно облекчение при хронични болести. Тази композиция е потребна при настинка, болки в гърлото, болки в ставите, възпаления и храносмилателни проблеми. Просто би трябвало да консумирате ябълков оцет и мед на празен стомах, с цел да излекувате тези болести.

Ползите за здравето от ябълковия оцет и меда са огромни.

С помощта на тази примес можете да се отървете от киселини, да подобрите общото си здравословно положение, да се справите с болките в ставите, да подобрите храносмилането, да понижите холестерола и кръвното налягане, да отслабнете, да намалите възпалението на гърлото, да се заредите с сила, да се справите с неприятния мирис, да подобрите положението на кожата.

Важно е да употребявате био ябълков оцет и мед.

Ще ви трябват:
мед – 1 ч.л.
ябълков оцет – 1 ч.л.
топла вода – 1 чаша

Приготвяне:
Вземете 1 чаша топла вода. Добавете 1 чаена лъжичка мед и ябълков оцет.

Разбъркайте добре и напитката ви е подготвена. Насладете се! Препоръчва се използването на продукта заран на празен корем. Около 20-30 минути преди закуска. Консумирайте всеки ден.

Вижте още: Засяване на морковите с паста от нишесте за добра годишна продукция

Важно е да се означи, че оцетът може да взаимодейства с диуретици, слабителни и медикаменти за лекуване на диабет и коронарна болест, тъй че в случай че планирате да го употребявате един път дневно, се предлага да се консултирате авансово с доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР