Ябълката на раздора се изтъркаля в светските среди и точно

...
Ябълката на раздора се изтъркаля в светските среди и точно
Коментари Харесай

ВИП раздели: ето за кои звездни двойки това лято се оказа фатално

Ябълката на раздора се изтъркаля в светските среди и тъкмо като в древногръцкия мит не знаем какви ще са следствията от огромните разногласия и дребните спречквания. Понякога всичко отшумява, а различен път се стига до съдбовен край, написа "Трафик ".

Старт на огромните раздори в светските среди дадоха Валери Божинов и Биляна Дол. На 8 юли някогашната възлюбена на българския футболист призна за раздялата им в печален пост в персоналния си профил в Инстаграм. Тя разгласи, че една от аргументите да се разделят са изневерите на футболиста. Сръбската хубавица не остави и помен в обществените мрежи от Божинов, дни откакто разгласи раздялата си с него тя изтри всички фотоси свързващи я с него.

Колоритната двойка споделяше любовта си повече от 3 години, двамата обиколиха доста екзотични места, отпразнуваха първи юни дружно с дъщерята на Божинов и нейната майка – Николета Лозанова в Дубай.



Броени дни след раздялата на футболиста последва разкол и във връзката на Кубрат Пулев и Андреа. Певицата разгласи за раздялата си с боксьора като пусна известие във фейсбук, което звучи по този начин: “Твърде млада съм, с цел да се бракосъчетавам и прекомерно огромна, с цел да бъда разигравана в детски игрички - любувам се на необвързания живот”. Любовта сред двамата продължи повече от 12 години, като той неведнъж разгласи прид медиите, че желае деца.

Проблемите сред дваматазапочнаха след абсурда сред Кобрата и американската кореспондентка Джени Суши. Припомняме, че в интернет пространството се появи скандално видео, в което Пулев целуна репортерката, до момента в който тя му взимаше изявление след негов мач. Не след дълго се появиха нови клюки, че нашенския боксьор си има нова другарка, с която към този момент живее на фамилни начала. Връзката му със Стелиана продължавала от близо две години, пишат българските медии.



Разделите сред светските двойки не стопираха до тук. Сследващите които разрушиха мита за безконечната обич бяха Софи Маринова и нейния брачен партньор Гринго. Влюбените се разведоха единствено 4 месеца след обилната женитба, която подвигнаха през март. Появиха се клюки, главната причина за раздялата сред двамата е, че към този момент някогашния мъж на певицата и посягал.

Любовта сред двамата пламна през 2015, те дълго време обмисляха своята сватпа на по-ранен стадий от връзката си, само че проектите им бяха осуетени, когато Гринго влезе в пандиза. След като обичания на Софи се споразумя със Софийския градски съд,тя го очакваше с отворени прегръдки пред портите на Централния софийски затвор.



Черешката на тортата пристигна с раздялата на една от най-стабилните двойки в България, лекар Ангел Енчев и неговата избраница Теди Велинова. И те като всички остани избраха обществените мрежи, с цел да разгласят раздялата си. След 8 години взаимно общуване и безрезервна обич, която и двамата демонстрираха всекидневно, новината за края на тяхната връзка пристигна като гръм от ясно небе.

Пластичният хирург предложи брак на своята обичана по един от най-романтичните и типичен способи.Той и падна на коляно в Рим, като по този метод означиха и годишнина от началото на връзката си. Нещата по този начин и не стигнаха до женитба, само че имат две деца – синът им Филип и дъщеричката им София.

След краха на тяхната връзка, някогашната моделка изтри от живота си всичко свързващо я с някогашния и избраник, в това число и всички фотоси от профила си в инстаграм.



Последните дни се приказва и за раздялата на още една дълго коментирана двойка, а точно изпълнителя Венци Венц и неговата избраница - Пепи. След като в обществените мрежи изтече клип на който се вижда Венци Венц и неговия дълготраен другар и сътрудник - Павел, а сред тях лежи полугола продажница. Кадрите са снимани в Дубай, където дуета снима клип към новата си ария. Към момента и двамата се въздържат от коментар във връзка със скандалния клип, времето ще покаже дали и те ще отхапят от ябълката на раздора.

Рап изпълнителя предложи на някогашната адреналинка да споделят остатъка от живота си през 2017 година. Двамата документираха фрагментите от годежа си във видеото към песента му „ Любов”. Заветното „ Да” бе на върха на айфеловата кула. От няколко месеца двамата са горди родитела на дребната им дъщеричка - Агуая.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР