Я се замислете защо затварят въздушното пространство. Има ли логика

...
Я се замислете защо затварят въздушното пространство. Има ли логика
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това, което разбрах от Янев и Радев е, че две компании са се сбили

" Я се замислете за какво затварят въздушното пространство. Има ли логичност - не ", това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов при визитата си в Хисаря във връзка възбраната

" Ако не следях по CNN какво приказват щях да остана с усещане, че две компании са се сбили на улицата. Това разбрах от Радев и Янев на първия ден ", добави той.

" Аз се безпокоя за всеки един погубен, ранен и всяко едно семейство бягащо от войната. Вярваме, че починалите там са почти, колкото умиращите от коронавирус тук. Случващото там няма да се не помни. Тези наказания на някои хора им се виждат меки, само че дано не се вършим на огромни финансисти. Тези наказания ще ударят мощно промишлеността. След гръцката рецесия, след това мигрантска рецесия, в този момент Украинска рецесия. Не е елементарно да ръководят ", добави той.

" Каквото съм предизвестил все стана. Говорим за Руменрадевата зима - факт. Че ще бъдат излъгани хората - факт ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Като няма какво да вършат, излизат и приказват за мене. Една година обче Борисов единствено ви гледа сеира, за жал обаче огромен сеир ", сподели още Борисов.

" Настояваме и пожелаваме по всевъзможен начин да спрат ", акцентира той по въпроса с спора в Украйна.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР