"Я, не ми се карай!" - с тези думи шоуменът

...
"Я, не ми се карай!" - с тези думи шоуменът
Коментари Харесай

Слави Трифонов към премиера: Я, не ми се карай!


"Я, не ми се карай! " - с тези думи шоуменът Слави Трифонов реагира на днешния брифинг на премиера Бойко Борисов взаимно с Кризисния щаб в Министерски съвет. Трифонов стори това в пост във Facebook страницата си.

Трифонов се обърна към премиера на "ти ", тъй като имал чувството, че живеят дружно от ежедневните прояви на Борисов.

"А бе, ти за какво се караш? Явно в тази изключителна обстановка тотално си не запомнил, че ти не си шеф, шеф, стопанин и пастир на всички българи, а си техен чиновник. И би трябвало да си виновен, удобен, честен и несъмнено – общителен. Защото ти си чиновник на суверена, а не той на тебе. Между другото си чиновник и на Парламента, тъй като България е парламентарна република, а не министър-председателска! Така че за какво ми се караш? ", попита Трифонов.

"Аз съблюдавам всички правила на изключителното състояние. Не ги одобрявам, считам, че са тъпи, само че ги съблюдавам. Защото подобен е законът. Така че и ти спазвай положителния звук ", продължи шоуменът.

"И, апропо, това дето сподели през вчерашния ден на Президента беше пъклен жалко. Ама доста жалко. Преди твоята омраза с него има човечност и когато на човек е умрял татко му – би трябвало да уважаваш неговата персонална драма, а не да го наричаш "свекърва " и да му даваш препоръки по какъв начин би трябвало да се държи в тази негова покруса, единствено тъй като не ти харесва по какъв начин прави оценка твоите дейности. Защото, Бойко, моралът е преди закона! ", разяснява още Трифонов във връзка вчерашния отговор на премиера на обръщението на президента.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР