Y2K fire на Megan Thee Stallion чатала се завърна линията

...
Y2K fire на Megan Thee Stallion чатала се завърна линията
Коментари Харесай

Шегата на Megan Thee Stallion с `fire crotch` е ПРЕМАХНАТА от VOD версията на Mean Girls... след като Линдзи Лоън `беше много наранена` от включването на подигравката от 2006 г.

Y2K fire на Megan Thee Stallion чатала се завърна " линията на разговора публично беше отстранена от VOD версията на Mean Girls - месец откакто Линдзи Лоън изрази " разочарованието " си от включването му

Може би Линдзи се е обадила по телефона на изпълнителния продуцент на Mean Girls Тина Фей, която е написала и взела участие в истинския филм от 2004 година дружно с нея.

Според Variety Лоън е била също по този начин заплати впечатляващите $500 000 за половин ден работа, с цел да снима своята строго секретна епизодична роля като модератор на главния шампионат по математика - до момента в който към момента беше бременна с първото си дете.

Посланикът на марката Walmart фамозно играе ролята на Кейди Херон в утвърдената от рецензията акомодация на Марк Уотърс по книгата на Розалинд Уайзман от 2002 година Queen Bees and Wannabes, която натрупа 130,1 милиона $ в световния боксофис.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР