XPG обяви пазарния дебют на SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB. Сертифицираният

...
XPG обяви пазарния дебют на SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB. Сертифицираният
Коментари Харесай

XPG анонсира SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB модул памет

XPG разгласи пазарния дебют на SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB. Сертифицираният от Republic of Gamers DDR4 RGB модул памет е особено планиран, с цел да обезпечи оптимална продуктивност с дънни платки ROG Intel DDR4. Това значи, че потребителите на ROG могат да се насладят на отлична продуктивност до 3600MHz и 5% ускоряване, без да се тревожат за съвместимостта. SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB е съчетаем и с дънни платки, които поддържат Intel XMP 2.0 за елементарен овърклок, без да е належащо да се влиза в BIOS.

Новата памет на XPG също по този начин разполага с RGB за образна зрелищност по време на игри. Програмируемото осветяване може елементарно да се ръководи през приложението ROG AURA SYNC и добавя минималистичния дизайн на модула, който се характеризира с изчистени очертания и елегантни линии.

SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB е изработен от висококачествени чипове за оптимално качество и надеждност, като ще се предлага с доживотна гаранция в двуканален комплект (2x 8GB).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР