XM Label Redразполага със 749 конски сили и 1000 нютон

...
XM Label Redразполага със 749 конски сили и 1000 нютон
Коментари Харесай

Подробно за най-мощното BMW правено някога

XM Label Redразполага със 749 конски сили и 1000 нютон метра

Преди към половин година BMW M показа втория си независим модел в лицето на кросоувъра XM. Стандартният модел разполага с 4.4-литров бензинов осмак и електромотор, чиято систематична мощ доближава 653 конски сили. Още тогава от BMW загатнаха за по-мощна версия с означението Label Red със специфични червени акценти и по-висока мощ, написа Fakti.bg.

 Подробно за най-мощното BMW правено в миналото - 2

Сега германците разсекретиха напълно плана и публично можем да се срещнем с най-мощното серийно BMW правено в миналото. Колата разчита на същата система от 4.4-литров бензинов осмак с 585 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 нютон метра в композиция с електромотор със 197 конски сили и оптимален въртящ миг от 450 нютон метра. По този метод систематичната мощ на автомобила доближава 749 конски сили и оптимален въртящ миг от 1000 нютон метра, който се разпределя сред четирите колела.

 Подробно за най-мощното BMW правено в миналото - 3

Електромоторът се задвижва от 19.2кВтч батерия, която обезпечава пробег от 48 километра единствено на ток. Според техническите характерности, XM Label Red се нуждае от 3.8 секунди, с цел да форсира до 100км/ч преди да доближи до оптималната скорост от 280км/ч. В електрически режим оптималната скорост е 140км/ч и сходно на i4 M50, звукът, който може да чуете в автомобила е композиран от Ханс Цимер.

 Подробно за най-мощното BMW правено в миналото - 4

От BMW M са се погрижили за окачването, спирачките и дифиренциала, като също по този начин инженерите на марката са настроили напълно системата за непоклатимост и режимите на шофиране. Налични са 23-цолови джанти, както и над 50 разнообразни цвята за купето. В интериора е заложено на червени акценти съпроводени с карбонови детайли и надписи XM.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР