XL Любителите на Bully се опитват да намерят по-малки версии

...
XL Любителите на Bully се опитват да намерят по-малки версии
Коментари Харесай

Феновете на Bully търсят екстремни по-малки „екзотични“ версии - с един град в Обединеното кралство, водещ списък

XL Любителите на Bully се пробват да намерят по-малки версии на неразрешената порода, с цел да победят възбраната на държавното управление, предизвестяват специалисти.

През последното тримесечие онлайн търсенията на „ екзотични “ Bullies, в това число разновидностите Nano, Micro и Pocket, са се нараснали с 31% – с 24% нарастване единствено през последния месец. Донкастър, Южен Йоркшир, е отпред с 253 търсения на 100 000 поданици, до момента в който Кеймбридж е втори с 252, а Питърбъро трети с 245.

Борнмът в Дорсет и Слау в Бъркшир съставляват първите пет съгласно пазара за кучета puppies.co.uk. Екзотичните хулигани се отглеждат да бъдат допустимо най-малки, с цел да надминат напътствията на държавното управление за височина и могат да се продават за до £3000.

Твърди се, че не са толкоз нападателни като XL Bullies, само че специалистите предизвестяват, че инбридингът значи, че към момента може да съставлява риск. Bully Watch UK сподели: „ „ Екзотик “ би бил American Bully, който е нападателно присъщ за рискови физически темперамент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР