XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024,

...
XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024,
Коментари Харесай

XIII-тото издание на годишните Медийни награди подкрепя младите таланти на България

XIII-тото издание на годишните награди за публицистика MEDIA Awards 2024, което ще се организира на 30 май 2024 година от 18.00 ч. в София, ще поддържа младите гении на България,  оповестяват уредниците.

Тазгодишната идея а церемонията е в поддръжка на 15-годишната флейтистка от Варна с рекорден брой международни награди София Иванова, която бе финалист  в телевизионния формат „ България търси талант “  през 2019 година

Досегашни носители на влиятелния приз са публицистите Иван Гарелов, Тома Томов, Георги Коритаров  Георги Коритаров Георги Стоянов Коритаров е един от най-известните български публицисти.  През 1979 година, Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в, Валя Ахчиева, и други.   И тази година измежду призьорите ще бъдат публицисти от Българска национална телевизия, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, ТВ 1, Евронюз, а също и кореспонденти от печатни и онлайн медии.  

Над 40 публицисти от национални медии и над 150 ВИП посетители ще участват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, стопанска система, нововъведения, просвета и изкуство. Ще бъдат връчени и специфични награди за повсеместен принос в развиването на публицистиката у нас.
Основната цел на церемонията е да сложи на фокус публицистите и медиите, които основават значими за обществото вести, отразяващи развиването на всички публични и стопански сфери в страната. Да разпространяват триумфите на бизнес, медицината, туризма, младите гении и благотворителните начинания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР