XIII-та Годишна среща на местните власти ще се проведе от

...
XIII-та Годишна среща на местните власти ще се проведе от
Коментари Харесай

Традиционна годишна среща на българските общини

XIII-та Годишна среща на локалните управляващи ще се организира от 1 до 3 октомври 2018 година в курортен комплекс " Албена ". Тя се провежда от Националното съдружие на общините в България (НСОРБ).
В рамките на форума ще бъдат дискутирани настоящи проблеми и провокации пред българските общини - опциите на общините за привличане на вложители посредством развиване на индустриална инфраструктура; настоящи аспекти в работата на общинските препоръки и секретарите на общини; опазването на публичния ред в общините предварителна защита и отбрана при бедствия; консолидираното на просветителната и обществената система в общините; положение на администрацията и опциите за съвременно ръководство на човешките запаси в общините и други
По време на сесията на 2 октомври 2018 година, вторник, е планувана среща със заместник-министър ръководителя Томислав Дончев и ръководителя на Държавната организация " Електронно ръководство " по предпочитани въпроси и проблеми в реализацията на електронното ръководство. По време на XIII-та Годишна среща на локалните управляващи ще бъде направена проява на дейности за предварителна защита и отбрана при бедствия със съдействието на Столична община. Ще бъде проведен и общински тенис шампионат.
Традиционно в границите на срещата в Албена ще се организира ревюто Общинско ЕКСПО‘2018 за артикули и услуги за общините, което годишно обезпечава директна връзка сред общините, неправителствения бранш и бизнеса. Тази година ЕКСПО-то ще посрещне над 40 компании и 8 общини на своите изложбени площи. Своето присъединяване в годишния конгрес на локалните управляващи са декларирали близо 800 представители на общините, кметове, ръководители на общински препоръки, заместник-кметове и специалисти.
Гости на XIII-та Годишна среща на локалните управляващи се чака да бъдат членове на държавното управление, народни представители, специалисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР