Xiaomi Watch S3 е първият смарт часовник с най-новата операционна

...
Xiaomi Watch S3 е първият смарт часовник с най-новата операционна
Коментари Харесай

Xiaomi представи смарт часовника Watch S3 със сменяема рамка, HyperOS и eSIM на цена от $137

Xiaomi Watch S3 е първият смарт часовник с най-новата операционна система HyperOS на Xiaomi. Той има кръговиден корпус и ще се предлага в черен и сребрист цвят. Основният акцент на този часовник е „ универсалният безел “, или казано другояче рамка, която може елементарно да се сменя съгласно настроението на потребителя. Когато безелът се смени, циферблатът на часовника автоматизирано ще се трансформира в сходство с него. Смяната на циферблата е съпроводена от динамична анимация и звукови резултати, които съгласно производителя основават „ чувството за задействане на акуратен механизъм “.

Може би един от най-привлекателните аспекти на Xiaomi Watch S3 е неговият дизайн. Кръглият циферблат и съществуването на голям брой цветови разновидности му придават типичен и вечен тип, сходен на обичаен часовник. Това обединение на модерните технологии и непреходната хармония сигурно ще притегли тези, които ценят по едно и също време стила и наличието в своите смарт часовници.

Xiaomi Watch S3 разполага с 1,43-инчов кръговиден AMOLED екран с тънки рамки. Дисплеят поддържа 8-битов цвят, 60 Hz периодичност на освежаване и 600 нита пикова бляскавост. Плътността на пикселите е 326 PPI. Xiaomi Watch S3 поддържа голям брой функционалности за наблюдаване на здравето, които разрешават на потребителя да следи съня, сърдечния темп, равнищата на стрес и доста други индикатори. На разположение на потребителя са повече от 150 спортни режима, които обгръщат необятен набор от сюжети, в това число действия навън, каране на ски, игри с топка и танци.

Xiaomi Watch S3 работи с новата операционна система HyperOS, която компанията назовава „ насочена към индивида умна екосистема за хора, коли и дом “, като се концентрира върху умна съгласуваност и цялостна сигурност. Твърди се също, че новата операционна система сплотява софтуерната архитектура на MIUI, Vela, Mina и Car OS, предоставяйки на потребителите по-плавно и комфортно преживяване.

Xiaomi Watch S3 поддържа eSIM, което разрешава на потребителя да организира диалози и да се свързва с интернет непосредствено посредством часовника, без да употребява телефон. Освен това той обезпечава тъкмо без значение позициониране благодарение на 5 сателитни навигационни системи с помощта на двучестотния GNSS чип L1+L5. Производителят твърди, че новият дизайн на вградената антена доста усъвършенства приемането на сателитни сигнали.

Според Xiaomi часовникът има живот на батерията до 15 дни. Xiaomi Watch S3 ще се предлага в общоприета версия без eSIM за 109 $ и във версия с eSIM за 137 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР