Xiaomi стартира продажбите на новите смартфони от серията Redmi -

...
Xiaomi стартира продажбите на новите смартфони от серията Redmi -
Коментари Харесай

Xiaomi стартира продажбите на Redmi 10

Xiaomi започва продажбите на новите смарт телефони от серията Redmi - Redmi 10 в България. Устройството е снабдено с цялостен набор от значими усъвършенствания спрямо предшественика си и показва първата 50-мегапикселова камера с висока разграничителна дарба, 90Hz 6.5 " FHD+ AdaptiveSync екран, мощен чипсет и грациозен дизайн, което прави изключителната продуктивност налична за от ден на ден и повече хора.

Redmi 10 се предлага с флагмански функционалности за смарт телефон от този диаметър, с цел да обезпечи продуктивност, която надвишава упованията. Стойността на Redmi 10 приказва сама за себе си. Неговата изключителна 50-мегапикселова камера за фотоси с висока разграничителна дарба е първа по рода си в своята категория, което прави съвършената снимка налична за всички. Но също по този начин смарт телефонът може да се похвали с периодичност на освежаване от 90Hz и високопроизводителен хардуер, което прави Redmi 10 най-хубавият кандидат в своя сегмент.

Преоткрийте прекарването с базов модел смарт телефон с необикновено добра камера и екран.

Основната 50MP камера на Redmi 10 улавя удивително наличие с невероятни елементи. Придружена от 8MP ултраширокоъгълна камера, 2MP макро камера и 2MP датчик за дълбочина, Redmi 10 дава свободата да улавяте разнородни моменти и разнообразни обстановки. Устройството също по този начин включва набор от стилни филтри, които прибавят уникалност на вашите фотоси, както и панорамни селфита, идеални за фрагменти с доста хора, тъй че да заснемете всички ваши другари.

По отношение на екрана му, Redmi 10 се предлага с огромен 6.5-инчов екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване от 90Hz за безпроблемно приплъзване и плъзгане по екрана, създавайки същинско наслаждение за очите ви. В композиция с технологията AdaptiveSync, Redmi 10 автоматизирано контролира честотата на освежаване на наличието, като поддържа батерията по-дълго, и покачва честотата на освежаване единствено за моментите, когато действително има потребност от нея. Освен това смарт телефонът разполага с режим за четене 3.0, с цел да не натоварвате очите си, до момента в който прелиствате обичаното си наличие.

Преживяване от ново потомство, демонстрирано в грациозен и моден дизайн

Redmi 10 е задвижван от 2.0GHz осемядрен процесор MediaTek Helio G88. Използвайки стремително бърз графичен процесор, Redmi 10 извежда мобилната продуктивност на напълно нова висота с мощен хардуер и функционалности от последващо потомство. С огромна батерия от 5000 mAh, 18W бързо зареждане и вградено зарядно устройство от 22,5W, Redmi 10 оказва помощ да се справяте без проблеми със своите задания.

Redmi 10 има грациозен и моден дизайн. Предлага се в 3 красиви цвята: матови Carbon Gray и Pebble White с класическо, безпрепятствено покритие, предпазено от пръстови отпечатъци, и бляскав Sea Blue с красива текстура. В допълнение, Redmi 10 се предлага с MIUI 12.5 и предлага завладяващо аудио преживяване със своите двойни високоговорители.

Redmi 10 идва в два разновидността - 4GB+64GB и 4GB+128GB, налични за продажба в формалните канали на Xiaomi.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР