Xiaomi стартира единствения официален оторизиран онлайн магазин на бранда в

...
Xiaomi стартира единствения официален оторизиран онлайн магазин на бранда в
Коментари Харесай

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

Xiaomi започва единствения формален оторизиран онлайн магазин на марката в България на 8-ми декември - https://mi-bulgaria.com. Той предлага гама от смарт телефони и богато многообразие от интелигентни устройства, аудио и видео артикули и аксесоари на марката, като портфолиото с предлагани продукти непрекъснато се обогатява.

Закупувайки артикул от онлайн магазина MI-BULGARIA, потребителите ще могат да се възползват от гаранционните условия на продуктите, които общоприетоо са две години, както и от услугите на оторизирания сервиз на марката за смарт телефони. Освен това, феновете на Xiaomi към този момент ще могат да поръчват обичаните си артикули до всяка точка на страната.

От Xiaomi са планувани и доста дарове за потребителите. Първите 100 души, които закупят смарт телефон от онлайн магазина, ще получат като подарък безжични слушалки Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic. Те имат обсег от 10 метра, подобаващи са за спорт и са извънредно леки и комфортни.

Смартфонът Redmi Note 10 Pro в цвят Gradient Bronze ще бъде понижен със 100 лева за първите 40 клиенти, закупили продукта от онлайн магазина. Моделът има 4 камери, като главната от тях е 108 MP и е способна да снима впечатляващи фрагменти, с помощта на специфична технология за автоматизирано фокусиране. Налице е и 6.67-инчов AMOLED екран, Full HD+ резолюция и периодичност на освежаване до 120 Hz.

Феновете на Xiaomi могат да се възползват и от понижение до 20% на няколко продукта като скутерите Mi Electric Scooter 3 и Mi Electric Scooter Essential, които са съвършеният коледен подарък и са подобаващи за бързо напредване в натоварения градски трафик. Пречиствателят за въздух Mi Air Purifier 3H също ще е на специфична цена. Той eлиминиpa 99,97% пpax и дpyги фини чacтици c paзмep 0,3 миĸpoнa. Компактният му дизайн пасва идеално в интерирора на всеки дом и има ниска консумация на сила.

До 31-ви декември всяка сряда и неделя в онлайн магазина ще се разкрива по един смарт артикул от екосистемата на Xiaomi, който ще бъде с понижена цена, а всички поръчки над 50 лева ще са с безвъзмездна доставка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР