Xiaomi се установява като един от най-прогресивните и иновативни китайски

...
Xiaomi се установява като един от най-прогресивните и иновативни китайски
Коментари Харесай

4 готини джаджи на Xiaomi, които заслужават повече внимание


Xiaomi се открива като един от най-прогресивните и новаторски китайски производители на джаджи, който има необикновено многообразие от софтуерни артикули.
 Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F
Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F

Китайският бранд сподели впечатляващ сгъваем телефон

Свикнали сме да разпознаваме марката с евтините и качествени Android смарт телефони и спортни гривни, само че Xiaomi може да предложи доста повече.

Xiaomi Smart Mi Toilet Seat
 Снимка 413911

Мнозина биха се изненадали да научат, че един от най-популярните артикули на компанията е високотехнологична тоалетна паница. Джаджата е с вградено биде, което единствено подгрява водата и има специфична UV отбрана, която почиства водата от бактерии.

Дюзата за вода се почиства сама, а от контролния панел можем да превключим на " масажен режим ". Седалката несъмнено не е по всеки джоб и коства към 250 $.

Xiaomi Ninebot Plus Segway
 Снимка 413910

Ninebot Plus на Xiaomi комбинира ховърборд и сегуей в едно. Устройството се балансира единствено и може да транспортира хора и тежести до 100 кг на разстояние до 35 километра с оптималната скорост от 18 км/ч.

Сегуейът идва с отдалечено, с което може да се ръководи от разстояние и има специфични закачалки за багаж и пазарски чанти. Цената на Ninebot Plus e към 750 $.

Xiaomi Bluetooth Suitcase
 Снимка 413912

Сред разнообразната продуктова база на Xioami можем да намерим и много нагизден и софтуерен куфар, изработен от специфична сплав от алуминий и магнезий.

Куфарът може да бъде отключван и заключван чрез Bluetooth, а приложението към него ни известява, в случай че сме се отдалечили от куфара или някой се пробва да го отвори.

Цената му от 550 $ надалеч не е налична, само че пък сме сигурни, че е по джоба на много постоянно пътуващи предприемачи.

Xiaomi M365 Electric Scooter
 Снимка 413913

Електрическата тротинетка на Xiaomi е една от най-популярните в този отрасъл. Тя е с извънредно прелестен и минималистичен дизайн, само че несъмнено не е лишена от софтуерни благоприятни условия.

Освен че е снабдена с всевъзможни LED светлини и съвсем същинска ABS система, тротинетката се интегрира и с мобилно приложение, посредством което ни известява за разнообразни статистики от предвижването ни с нея.
 Снимка 413909

M365 може да измине до 30 километра с един заряд, само че при задвижване с крайник може да се презарежда и в придвижване. Цената от 440 $ е много рационална за сходна джаджа.
 Xiaomi възнамерява да утрои магазините си в Европа
Завладява ли Xiaomi Европа

Китайският производител има огромни цели за осъществяване до края на годината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР