Xiaomi разкри дизайна на предстоящия флагман на своята марка Redmi.

...
Xiaomi разкри дизайна на предстоящия флагман на своята марка Redmi.
Коментари Харесай

Xiaomi показа Redmi K70 Pro в черно и бяло – представянето на флагмана е насрочено за 29 ноември

Xiaomi разкри дизайна на идния флагман на своята марка Redmi. Флагманските смарт телефони Redmi K70 ще бъдат показани на 29 ноември, а 5 дни преди анонса компанията разкри Redmi K70 Pro в черен и бял цвят. Разкрити бяха и някои от спецификациите на устройството.

Redmi K70 Pro ще получи 3 камери в блок на гърба дружно с LED мълния, а дизайнът му припомня на смарт телефоните от серията Xiaomi 14 – разликата е, че в този момент островът на камерата се простира от единия до другия край. Производителят разкри и някои детайлности за новите флагмани Redmi: те ще разполага със 6,67-инчов екран и много тъничък корпус с дебелина единствено 7,49 милиметра. По корпуса няма да има извити линии – той ще бъде плосък, макар че блокът на камерата изпъква много видимо.

Търговец на дребно разкри цялостната гама от версиите на Redmi K70 и Redmi K70 Pro с информация за конфигурациите и цветовете. Смартфоните ще бъдат оборудвани със 16 или 24 GB RAM, а потенциалът на вградената памет ще варира от 256 GB до 1 TB. Официалните изображения от Redmi демонстрират смарт телефоните в черен и бял цвят, само че ще се оферират и сини и лилави разновидности.

Официалният анонс ще се състои на 29 ноември и това ще бъде огромно събитие за Redmi. Очаква се да бъдат оповестени освен флагманските смарт телефони, само че и преносимият компютър Redmi Book 16 2024, смарт часовникът Redmi Watch 4 и безжичните слушалки Redmi Buds 5 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР