Xiaomi представи вчера най-новата си серия флагман смартфони – Xiaomi

...
Xiaomi представи вчера най-новата си серия флагман смартфони – Xiaomi
Коментари Харесай

Серията Xiaomi 13, „разработена съвместно с Leica“, е представена на международните пазари

Xiaomi показа през вчерашния ден най-новата си серия флагман смарт телефони – Xiaomi 13 Series – за своите интернационалните пазари на събитие за показване на продуктите в Барселона, Испания. Чрез задълбочено продуктово съдействие сред Xiaomi и Leica, като част от стратегическото партньорство в технологиите за изображения, Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro се стремят да предложат ново фотографско преживяване при смарт телефоните за своите консуматори в целия свят. Дългоочакваните водещи модели са създадени взаимно с Leica и оферират професионални оптични лещи Leica, както и голям брой усъвършенствани изчислителни и софтуерни благоприятни условия за цялостно и достоверно Leica преживяване. Други премиум функционалности включват най-новия Snapdragon® 8 Gen 2 и лична система за ръководство на батерията Surge на Xiaomi, осигуряваща мощни характерности във всеки аспект.

„ Истински съм впечатлен от серията Xiaomi 13 – това фактически трансформира разпоредбите на играта за мен “, споделя Стив МакКъри, знаменит фотограф, включен в Международната фотографска зала на славата, първият притежател на премията Leica на Залата на славата и дипломат на Leica, който изрази вълнението си от интернационалния дебют на серията Xiaomi 13.

По време на премиерата беше показан и Xiaomi 13 Lite, който дава отлични портретни изображения и разширени благоприятни условия за снимка за амбициозните младежи.

Фотография на майсторско равнище със взаимно създадена система от камери на Leica

Всеки аспект от камерата на Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro, от хардуера и качеството на изображението до UI/UX дизайна, е основан в съдействие с Leica, с цел да даде професионално фотографско преживяване със смарт телефон. И двата модела са оборудвани с конфигурация на тройна камера, включваща оптични лещи на Leica.

Системата на камерата на Xiaomi 13 Pro Leica Vario-Summicron 1:19-2.2/14-75 ASPH. покрива фокусни дистанции от 14 мм до 75 мм и се състои от 23 мм широкоъгълна съществена камера с ултра огромен 1-инчов датчик IMX989, 75 мм телефото камера с „ плаващ фокус “, както и 14 мм ултра широкоъгълна камера. За първи път забелязан при Xiaomi 12S Ultra, датчикът IMX989 е най-големият, вграждан в миналото в смарт телефон. С висок динамичен обсег, превъзходни благоприятни условия за хващане на светлина и бързи реакции, огромният датчик обезпечава цветни изображения с изразителен контрастност и дефинирани текстури, които разкриват всеки тънък подробност. Чрез имплементиране на технология за вътрешно фокусиране на равнище DSLR, новият 75 мм телеобектив на смарт телефона употребява дизайн на плаваща леща, с цел да реализира фокусен диапазон от 10 см до безконечност - съвършен за кадриране на зашеметяващи портрети и красиви близки проекти.

Междувременно Xiaomi 13 има диапазон на оптично нарастване от 0,6x до 3,2x и също по този начин разполага със 75 мм телефото обектив.

Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro оферират необятна гама от варианти за подробни настройки на камерата, с цел да впечатлят както феновете, по този начин и професионалните фотографи. Системата master-lens, софтуерна функционалност, обезпечава огромно фокусно разстояние и дълбочина на рязкост за снимане на съвършени портрети. Потребителите могат да избират и два разнообразни фотографски стила – Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, предлагащи естетически благоприятни условия с изображения, поддържащи акуратност и умерена плътност. С прелъстителен и елементарен за потребление потребителски интерфейс, други забавни функционалности включват филтри на Leica, воден знак на Leica и типичен тон на пандиза на Leica.

С Xiaomi Imaging Engine, Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 разполагат с най-силните благоприятни условия за изчислителна снимка измежду всички флагмани на Xiaomi. Не единствено скоростта на снимане на фотоси е усъвършенствана, само че и опцията устройствата автоматизирано да концентрират избрани обекти в придвижване с Xiaomi ProFocus, което в допълнение усъвършенства цялостното преживяване с камерата.

Предлагайки страхотна оптимизация на изображението, и двата смарт телефона разрешават ръчна конфигурация на параметрите на снимане в професионален режим. Xiaomi 13 Pro поддържа 10-битова RAW DNG Камера и цветни профили, основани от Adobe, предлагайки на експертите по-голямо място за пост-редактиране в Adobe Photoshop и Adobe Lightroom.

Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro са отлични и при снимането на видео. Като извънреден инструмент за видеооператори на професионално равнище, двете устройства разрешават на потребителите да „ Създават в Dolby Vision® “ с живи цветове, отличен контрастност и богати елементи, да снимат 4K Ultra Night видеоклипове и оферират HyperOIS видео стабилизация за снимане с извънредно качество на видеото.

Зашеметяваща скорост + продуктивност със Snapdragon®️ 8 Gen 2 и надеждност + мощ с Xiaomi Surge

Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro се зареждат от водещата мобилна платформа Snapdragon®️ 8 Gen 2 с усъвършенствана графична обработка посредством продуктивност на GPU и усъвършенстване на енергийната успеваемост от надлежно 42% и 49% спрямо предходното потомство, до момента в който продуктивността и мощността на процесора са усъвършенствани надлежно с 37% и 47%.¹ Тази мощна продуктивност подсигурява лекост и експедитивност при работа със задания като изчислителна снимка, AI в действително време и игри, като в същото време удължава живота на батерията.

Устройствата също по този начин оферират Wi-Fi 7 поддръжка с Qualcomm® FastConnectTM 7800 Mobile Connectivity System. Представената High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link технология на Xiaomi 13 Pro разрешава голям брой и едновременни 5GHz и 6GHz връзки и е в положение да осъществя свръхвисоки скорости до 5,8 Gbps, дружно с понижено закъснение и страхотна мрежова дарба.2 Xiaomi 13, въпреки това, включва Dual Band Simultaneous (DBS) Multi-Link и е в положение да осъществя мрежови скорости до 3,6 Gbps.²

Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro са оборудвани със система за ръководство на батерията Xiaomi Surge, която употребява лична разработка на чип за зареждане Surge на Xiaomi за по-дълъг експлоатационен интервал и усъвършенствано преживяване. Оборудван с батерия от 4500 mAh,= с най-висока енергийна дарба при същата мощ, Xiaomi 13 елементарно ще издържи през целия ден. Той също по този начин поддържа 67W кабелно турбо зареждане и 50W безжично турбо зареждане. Междувременно Xiaomi 13 Pro може да се похвали с още по-голяма батерия от 4820 mAh със 120 W HyperCharge, способна да се зареди до 100% единствено за 19 минути.³

Премиум флагман с минималистичен дизайн и най-хубав в класа екран

Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro разполагат с напълно нов минималистичен дизайн, подчертаващ техните мощни софтуерни благоприятни условия.

Предлаган в типичен и завладяващи цветове - Black, White и Flora Green - Xiaomi 13 има моден дизайн на екрана с плоски ръбове и 2.5D закривен дизайн на гърба. Едновременно прелъстителен и комфортен за улавяне, Xiaomi 13 разполага с необикновено съответствие сред екран и корпус от 93,3% и 1,61 мм ултратънки рамки,4 което обезпечава необикновено преживяване при гледане, изключително за устройство с подобен размер. Оборудван с огромен 6,36-инчов FHD+ AMOLED екран, Xiaomi 13 подсигурява, че наличието се демонстрира с първокласна цветова акуратност и бляскавост с E6 AMOLED материал при по-ниска консумация на сила.

Xiaomi 13 Pro, въпреки това, разполага с 3D-извит керамичен корпус с плавни линии, които минават към камерите. Предлага се в два цвята, Ceramic White и Ceramic Black, и също приляга съвършено в дланта. С 120Hz WQHD+ AMOLED екран, този по-голям 6,73-инчов екран е същинско знамение. Благодарение на същия материал E6, той е в положение да реализира 1200 нита бляскавост на цялостен екран и 1900 нита пикова бляскавост, да демонстрира точни цветове със своя TrueColor С Dolby Vision®, HDR10+, HDR10, HLG, както и да поддръжа Dolby Atmos®, с което устройството дава в действителност завладяващо аудиовизуално преживяване.

И двете устройства оферират резистентност прахуляк и вода IP6855, което подсигурява оптимална отбрана и успокоение.

Комбинация от премиум услуги

Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще предложат 3 генерации систематични актуализации на Android, дружно с 5 години актуализации за сигурност. Потребителите на двете устройства също имат право на до 6 месеца безвъзмезден експериментален интервал както за cloud пространство на Гугъл One до 2TB, което носи разширено пространство за предпазване на мемоари, снимани с професионалната камера, по този начин и за до 6 месеца достъп до YouTube Premium с достъп без реклами в YouTube и приложението YouTube Music. Освен това, с помощта на поддръжката на функционалността за цифров авто ключ на Android, Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще разрешат на потребителите да споделят своите цифрови автомобилни ключове с близки, с цел да отключват, заключват и възпламеняват колите си.

Освен това, потребителите на Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще получат 1 извънгаранционен ремонт без разноски за труд в границите на първите 12 месеца след покупката. За да усъвършенства в допълнение цялостното преживяване след продажба, Xiaomi към този момент предлага интернационално гаранционно обслужване на смарт телефони в над 40 пазара по света. Потребителите на смарт телефони Xiaomi 13 Pro, които дават отговор на гаранционните условия на устройството, могат да се възползват от гаранционното обслужване в международен мащаб при всеки акредитиран сервизен снабдител на Xiaomi. Посетете mi.com за повече детайлности.

Xiaomi 13 Lite се гордее с адаптивност с двойни предни камери за любителит е на обществените м режи

Xiaomi 13 Lite е основан за младите консуматори на смарт телефони, които са запалени по снимането на неповторими селфита, истории и подиуми. Оборудван с двойни предни камери и многофункционални софтуерни функционалности, това устройство е особено проектирано да отговори на техните потребности. Докато 32-мегапикселова предна камера снима кристално чисти изображения, 8-мегапикселова предна камера оказва помощ за даването на спомагателен подробност при дълбочината за естествено изглеждащо боке в автопортретите. Добавяйки стойност за запалените основатели на наличие в обществените мрежи, устройството също по този начин предлага потребни и занимателни функционалности като Dynamic Framing, което интелигентно разпознава броя на хората в фрагмента, автоматизирано настройва зрителното поле и го усилва или понижава, минимизирайки изкривяването на селфитата, както и Selfie zoom, Pocket mirror и Xiaomi Selfie Glow – всичко това е проектирано да разрешава елементарно снимане на висококачествени селфита и видео диалози. За да обезпечи безпрoблемното всекидневно прилагане, Xiaomi 13 Lite е оборудван с мощна мобилна платформа Snapdragon® 7 Gen 1, прелестен 120Hz AMOLED екран, дружно с 67W благоприятни условия за бързо зареждане. Всичко това идва в 7,23 милиметра тъничък и 171 грама лек корпус4 с 4500 mAh батерия, предлагаща несравнимо чувство в ръката, като в същото време поддържа дълготрайна мощ през целия ден.

Цени и наличия

В България смарт телефоните от серията Xiaomi 13 ще бъдат налични в продажба от 13-ти март, като особено за българските консуматори, телефоните от серията ще се оферират в комплект със смарт гривна.

В интервала от 13-ти до 31-ви март всеки консуматор, закупил Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro от формалната партньорска мрежа на марката, както и от оторозирирания магазин на марката в Paradise Center и онлайн на, ще получи смарт телефона в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 7 Pro. А всеки, закупил Xiaomi 13 Lite, ще получи телефона в комплект с Xiaomi Smart Band 7, като промо офертата важи до привършване на количествата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР