Xiaomi представи необичайна химикалка MIJIA Dictionary Pen, която е предназначена

...
Xiaomi представи необичайна химикалка MIJIA Dictionary Pen, която е предназначена
Коментари Харесай

Xiaomi представи преводаческата химикалка MIJIA Dictionary Pen

Xiaomi показа необикновена писалка MIJIA Dictionary Pen, която е предопределена за четене на текстове.

Това устройство е оборудвано с лазерен скенер, който дейно улавя и сканира многоредови и целостранични транслации на фотоси, като ги преобразува в текст за най-различни цели.

Писалката за превод на Xiaomi MIJIA е оборудвана със профилиран лазерен скенер, който може да снима цели абзаци. Потребителите могат да споделят текст и фотоси с други приложения за редактиране, печатане и шерване на разнообразни устройства. Освен това тънкият екран дава опция на потребителите дейно да преглеждат сканирания текст.

Писалката е оборудвана и с двоен микрофон за по-добри благоприятни условия за запис, а логаритмите с изкуствен интелект за унищожаване на шума обезпечават усъвършенстван гласов превод. Тя поддържа езиков превод сред разнообразни езици, в това число британски, китайски, японски, корейски, съветски, немски и други.

Xiaomi декларират, че устройството сполучливо разпознава британски и китайски текст с 99% акуратност.

Освен това химикалката-преводач Xiaomi MIJIA включва вградена поддръжката на над 15 милиона китайски и британски думи, взети от речници като Oxford Advanced English-Chinese Dictionary, Kingsoft PowerWord и няколко други локални китайски речника.

Цената на химикалката за преводачи Xiaomi MIJIA Dictionary Pen възлиза на 699 китайски юана или към 96 щатски $ по днешния курс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР