Xiaomi представи най-новата си флагман серия смартфони: Xiaomi 11Т Pro,

...
Xiaomi представи най-новата си флагман серия смартфони: Xiaomi 11Т Pro,
Коментари Харесай

Серията Xiaomi 11T вдъхнови популярни лица и журналисти да заснемат филми

Xiaomi показа най-новата си флагман серия смарт телефони: Xiaomi 11Т Pro, 11T и 11 Lite 5G NE, както и таблета Xiaomi Pad 5 и безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.

София, България, 14 октомври 2021 година - Световният софтуерен водач Xiaomi показа смарт телефоните от серията Xiaomi 11T, таблетът Xiaomi Pad 5 и слушалките Redmi Buds 3 Pro. Част от тези артикули към този момент са налични и на българския пазар. На особено събитие трикратният притежател на премията „ Най-добър режисьор " Башмоушън и телевизионната водеща и актриса Мария Силвестър подчертаваха върху основните характерности на новите артикули на Xiаomi, потапяйки участниците в света на кинематографията.

По време на напълно персонализираното събитие гостите бяха въвлечени в снимането на 4 къси кино лентата, въодушевени от известни холивудски продукции, като те самите бяха сложени в разнообразни кино функции. Филмовата продукция се реализира само с флагмана Xiaomi 11T Pro, основан за да въодушеви творчеството на потребителите и да ги потопи в магията на киното. Специален посетител на събитието беше Графа, който отличи спечелили измежду тимовете в четири категории - „ Нестандартен метод към сюжета ", „ Най-добро операторско майсторство ", „ Най-добра импровизация " и „ Най-добра актьорска игра ".

„ В Xiaomi потребителите са в сърцето на всичко, което вършим, по тази причина и залагаме на новаторски решения. Вчера представихме няколко такива продукта - не просто най-новите, а флагман артикули - такива, които ни помогнаха да реализираме 126% растеж в премиум сегмента за последната година. За Q2 тази година постигнахме позиция №1 по продажби на смарт телефони в Европа и №2 за целия свят. Успехът ни се дължи на обстоятелството, че предоставяме налични нововъведения. В идващите 10 години Xiaomi възнамерява нововъведения на стойност 10 милиарда $. Компанията ще продължи да усъвършенства премиум смарт телефон предложенията си, а единствено в границите на идващите 5 години възнамерява инвестиция от 5 милиарда $ за развиване на 5G в нашата екосистема ", споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за Bulgaria.

Xiaomi 11T Pro

Флагманът Xiaomi 11T Pro идва на международния пазар с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология, която разрешава 100% зареждане единствено за 17 минути*. Той има освен ултра продуктивност, само че и мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив, както и запис на 8K и HDR10+, допускащ снимането на кинематографски фрагменти със същата умна ISO технология, която участва в цифровите фотоапарати.

Истинската мощност на Cinemagic е обезпечена посредством впечатляващ екран, предпазен с най-здравото Gorilla® стъкло досега, а функционалността True Display автоматизирано контролира цветовата температура съгласно обкръжаващата среда за да защищити оптимално очите на потребителя. Не по-малко впечатляващ е и потапящият тон Dolby Atmos® и специфичните двойни високоговорители със SOUND BY Harman Kardon

Продажбите на Xiaomi 11T Pro започват при започване на месец Ноември на целесъобразни крайноклиентски цени от 1299 лева във разновидността 8GB+128GB, и 1399лв за разновидността 8GB+256GB памет. Моделът ще се предлага в три цвята: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T продължава задачата си да направи Cinemagic наличен за всички, предлагайки идентични три камери 108MP + 8MP + 5MP, съчетани с режими за кино с изкуствен интелект с едно кликване за да се уточняват триковете на професионалните кинематографисти. Чрез функционалностите Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom се реализират комплицирани фотоси единствено посредством един клик, а най-слабите звуци стават елементарно доловими по кинематографичен метод с опцията Audio Zoom. Устройството има 6.67-инчов AMOLED екран с 120Hz освежаване, който дава изключителна непорочност, повече от 1 милиард цвята, грижа за очите на потребителя и периодичност на дискретизация, с помощта на която и най-лекото допиране на екрана разрешава снимането на съвършени фрагменти във всеки момент.

Xiaomi 11T e разполагаем в формалната партньорска мрежа на Xiaomi на целесъобразни крайноклиентски цени от 999 лева за разновидността 8GB+128GB и 1099лв за разновидността на паметта 8GB+256GB. Моделът ще се предлага в три цвята: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.

Потребителите, които закупят и задействат Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T сред 15 октомври 2021 година и 14 ноември 2021 година в който и да е било формален канал за продажби (онлайн или офлайн) на Xiaomi на територията на България, имат право на еднократна безвъзмездна услуга за ремонт в локалния сервизен център на Xiaomi по време на първите шест месеца след покупка, в случай че дисплеят на продукта е развален или дефектира вследствие на несъзнателно деяние на потребителя, даже и при несъзнателно рухване. Ремонтът и подмяната на екрана са безвъзмездни, като от потребителите се изисква да се свържат с оторизирания сервизен център на Xiaomi - Сръчко Сервиз ЕООД и да показват фактура или касова записка за покупката.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE е с флагманска продуктивност и извънредно лек корпус и тънка горна и странична рамка. Неговият 6,55-инчов AMOLED екран поддържа 10-битов TrueColor и Dolby Vision® за извънредно качество на картината с ярки цветове на екрана, контрастност и невероятни елементи. Смартфонът обезпечава най-хубавото в класа си снимане на фрагменти с 64МР съществена камера, 8МР ултраширокоъгълна камера и 5МР телемакро камера, както и редица функционалности, режими и филтри за кинематографично видео.

С помощта на Мобилната платформа Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G при Xiaomi 11 Lite 5G NE употребява 5G** мощността, с цел да усъвършенства ежедневното потребителско преживяване. Потребителите могат да снимат и HD видеоклипове без закъснение и да се любуват на кристално чисти видео диалози. Устройството е оборудвано и с батерия с потенциал 4250 mAh и 33W бързо зареждащо зарядно устройство, което презарежда смарт телефона извънредно бързо.

Xiaomi 11 Lite 5G NE ще е разполагаем на българския пазар в формалната комерсиална мрежа на марката в края на месец Октомври на цени от 799лв. за разновидността 8GB+128GB и 849лв за разновидността на паметта 8GB+256GB. Моделът ще се предлага в пет цвята: Snowflake White, Peach Pink, Bubblegum Blue, Truffle Black и Mint Green.

Xiaomi Pad 5

За първи път в България Xiaomi показа и таблет, а точно Xiaomi Pad 5, който обезпечава първокласно мобилно преживяване и е подобаващ както за работа, по този начин и за развлечение. С него продуктивността е доста усъвършенствана - с помощта на продукта можете да сканирате документи с 13MP камера, да пишете на ръка и да се включвате в конферентни диалози с 8MP предна камера.

Яркият му 11‘‘ WQHD+ 120Hz екран кара цветовете да оживяват, а даже най-малките елементи са по-видими от всеки път. Дори да се постанова да прекарвате повече време пред таблета, очите ви ще са оптимално предпазени - вграденият режим Low Blue Light обезпечава ясно, безвредно преживяване при гледане. Звукът на Xiaomi Pad 5 е не по-малко впечатляващ - огромните четириядрени високоговорители, които оферират мощ и изразителност, а Dolby Atmos® потапя потребителите в завладяващо звуково преживяване с несравнима дълбочина.

Xiaomi Pad 5 към този момент е разполагаем на българския пазар на цени от 699 лева за разновидността 6+128GB и 799лв за разновидността 6+256GB. Той ще се предлага в два цвята на българския пазар: Pearl White и Cosmic Gray.

Redmi Buds 3 Pro

Безжичните слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro разполагат с двойни микрофони, които филтрират фоновия звук и генерират специфични звукови талази, създавайки в действителност завладяващо слушане за своите консуматори. Този механизъм разрешава четири режима на ANC и спомагателни режими на бистрота за разнообразни сюжети. Слушалките разрешават и превключване без изпитание сред две устройства. Redmi Buds 3 Pro са идеални за пътешестване - те разполагат с до 6 часа живот на батерията с едно зареждане. А в натоварените моменти единствено едно 10-минутно зареждане разрешава до 3 часа потребление на слушалките.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro към този момент могат да бъдат открити на българския пазар на целесъобразна цена от 129 лева в два цвята: Graphite Black и Glacier Gray.

Продуктите на Xiaomi участват допълнително от 100 страни и райони по света. През август 2021 година компанията влезе в листата на Fortune Global 500 за трети път, като се класира на 338-о място - с 84 места по-нагоре спрямо предходната година.

* Данните са получени от лабораториите на Xiaomi.
** 5G свързаността може да варира според от районната наличност и поддръжката на локалния оператор.

За Xiaomi Corporation
Xiaomi Corporation е учредена през април 2010 година и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 година (1810. HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно произвеждане със смарт телефони и образован хардуер, свързани с платформата „ Интернет на нещата " (IoT)

Възприемайки визията „ Да бъдем другари със своите консуматори, да бъдем в техните сърца като обичана компания ", Xiaomi непрестанно се стреми към нововъведения, първокачествен потребителски опит и оперативна успеваемост. Компанията непреклонно основава невероятни артикули на рационални цени, осигурявайки опция на всички по света да се радват на по-добър живот посредством новаторски технологии.

Xiaomi е един от международните водачи на пазара за смарт телефони. Пазарният дял на компанията във връзка с доставките на смарт телефони я класира на №2 позиция в международен мащаб през второто тримесечие на 2021 година Компанията е основала водещата потребителска IoT платформа, към която са свързани повече от 374.5 милиона интелигентни устройства към 30 юли 2021 година, като изключим смарт телефоните и преносимите компютри. Продуктите на Xiaomi участват на повече от 100 страни и райони по света.През август 2021 година компанията влезе в листата на Fortune Global 500 за трети път, като се класира на 338-о място - с 84 места по-нагоре спрямо предходната година.

Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР