Xiaomi показа системата на камерата на смартфона Civi 4 Pro

...
Xiaomi показа системата на камерата на смартфона Civi 4 Pro
Коментари Харесай

Xiaomi потвърди, че Civi 4 Pro ще предлага оптика Leica Summilux и сензора Light Fusion 800

Xiaomi сподели системата на камерата на смарт телефона Civi 4 Pro малко преди неговата оповестена за 21 март презентация. Основата камера на този мобилен телефон е с обектив Leica Optical Summilux (подобен на този на Xiaomi 14 Pro). Той има необятна бленда f/1,63 и 50MP датчик OmniVision Light Fusion 800.

Основният оптичен датчик на Light Fusion 800 е с формат 1/1,55″, размер на пикселите 2,0 µm и динамичен обсег 13,2EV. Той бе употребен за първи път в Redmi K70 Pro, който излезе на пазара към края на предходната година. Той е малко по-малък от главния датчик 1/1,31″ Light Fusion 900 (OVX9000) на Xiaomi 14 Pro.

Освен това лещите Leica Summilux са профилирани за снимане при слаба светлина. Те употребяват специфичен тип стъкло с неповторими отразяващи свойства. Очаква се телефонът да предлага мастър портрет и други професионални функционалности на камерата. Те са основани, с цел да усилят оптимално капацитета на вградения непосредствено в камерата хардуер

Предишни тийзъри разкриха също, че телефонът ще се предлага в четири разнообразни цветови разновидността и ще се базира на новообявения Snapdragon 8s Gen 3. Това е орязана версия на главната движеща мощ на флагманите от 2024 година като серията Galaxy S24. Този чип може да сложи Xiaomi Civi 4 Pro в ролята на палач на флагмани.

Говорейки за другите аспекти, упованията са Xiaomi Civi 4 Pro да предложи 6,55-инчов OLED екран с резолюция 1080p (2400×1080), периодичност на освежаване 120 Hz и периодичност на дискретизация на сензорния екран 240 Hz. В съпоставяне със своя предходник, Xiaomi Civi 3, дизайнът на гърба наподобява доста сходен с малко по-голям кръговиден модул на камерата. Фотосфеткавицата е включена в него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР