Xiaomi планира да пусне Redmi K70 Ultra на 19 юли

...
Xiaomi планира да пусне Redmi K70 Ultra на 19 юли
Коментари Харесай

Xiaomi анонсира Redmi K70 Ultra Champion Edition в стил Lamborghini

Xiaomi възнамерява да пусне Redmi K70 Ultra на 19 юли и преди дебюта на пазара компанията разкри, че ще бъде пусната и лимитирана версия, наречена Redmi K70 Ultra Champion Edition.

Телефонът заимства дизайна от предходния K70 Pro Champion Edition и включва Y-образното лого на суперавтомобила Lamborghini Essenza SCV12 дружно със спортното лого SQUADRA CORSE. Ще се предлага в блестящо зелено и наситено жълто.

Не е изненадващо, че фокусът на Champion Edition е чисто естетически, предлагайки на почитателите шанса да имат телефон с дизайн, напомнящ за света на високопроизводителните надпревари.

Xiaomi към момента не е предоставила подробна информация по отношение на спецификациите на устройството Champion Edition, само че е евентуално главният хардуер да бъде огледален облик на общоприетия вид. Моделът с лимитирано издание обаче може да се предлага с усъвършенствани варианти за паметта.

Redmi K70 Ultra е с чипсета MediaTek Dimensity 9300+ под капака. Моделът поддържа още OLED-дисплей с резолюция 1,5K и периодичност на освежаване 144Hz.

Екранът разполага и с 3840Hz PWM надзор на яркостта, който съгласно Xiaomi обезпечава най-хубавата отбрана на очите в промишлеността при условия на слаба светлина. Въпреки че точният размер на екрана остава неразкрит, се знае, че е създаден взаимно с TCL.

Неговата камера има главен 50-мегапикселов датчик Sony IMX906, който евентуално ще бъде съпроводен от 8-мегапикселов ултраширокоъгълен датчик и 2-мегапикселов макро датчик. Трябва да се означи, че K70 Ultra е първият телефон на Redmi, който употребява личния логаритъм за обработка на изображенията AISP на Xiaomi, ориентиран към възстановяване на цялостната продуктивност на камерата.

Друга специфичност на Redmi K70 Ultra е чипът за увеличаване на сигнала Pengpai T1 на Xiaomi. Съобщава се, че предлага 12% нарастване на WiFi продуктивността, 20% усъвършенстване на GPS продуктивността и голямо нарастване с 58% на силата на 5G WiFi сигнала.

Освен това телефонът ще има чипа Surge P2 за бързо зареждане, G1 за ръководство на зареждането и чип D1 за самостоятелна обработка на изображенията на екрана. Всички те са лични SoC, създадени от Xiaomi.

Също по този начин е доказано, че телефонът разполага с 5500 mAh батерия с поддръжка на 120 W бързо зареждане. Той също по този начин може да се похвали със документ за резистентност против навлизане на прахуляк и вода IP68.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР