Xiaomi планира да анонсира в Китай още един бюджетен смартфон

...
Xiaomi планира да анонсира в Китай още един бюджетен смартфон
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 12R: поредният представител на линията, с изцяло нов процесор

Xiaomi възнамерява да анонсира в Китай още един бюджетен смарт телефон под името Redmi Note 12R. Официални тийзъри към момента не са показани, само че устройството към този момент се появи в каталога на китайския оператор China Telecom.

Основната специфичност на смарт телефона е необявеният му чипсет Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, който ще получи 2 ядра A78 + 6 ядра A55 и е създаден по най-новата 4 nm технология. За бюджетно решение това е доста положително съответствие, което ще даде добра скорост и сърдечност на смарт телефона, като в същото време няма да скапе автономността.

Всички други характерности са незабележими: 6,79-инчов Full HD + екран, варианти за памет от 4/128 до 8/256 GB, също с поддръжка на microSD. Батерията е 5000 mAh, а пластмасовият корпус е с размери 168.6 x 76.28 x 8.17 mm при тегло 199 g.

Броят на смарт телефоните в тази линия към този момент не е просто изумителен, само че и малко скучен. Конвейерът няма да спре, само че най-малко този модел не е преименуван като предшественика, а световната му версия в действителност може да се трансформира в много привлекателна покупка в бюджетния сегмент, защото цените на новия артикул ще стартират от $150.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР