Xiaomi обяви лансирането на Xiaomi 12 Lite за международни пазари.

...
Xiaomi обяви лансирането на Xiaomi 12 Lite за международни пазари.
Коментари Харесай

Моят кадър, моят стил – Усъвършенствай стила си с новия Xiaomi 12 Lite

Xiaomi разгласи лансирането на Xiaomi 12 Lite за интернационалните пазари. Усъвършенствайки дизайна и снимането на фрагменти, Xiaomi 12 Lite включва новаторски функционалности в едно универсално водещо преживяване за амбициозните млади консуматори.

Лек и грациозен дизайн за съвременен метод на живот

Тънкият с съвременен дизайн смарт телефон с дебелина 7,29 мм. и тегло от едвам 173 грама, Xiaomi 12 Lite предлага необикновено нагласяване в ръката.

Задният похлупак е с непрозрачен пъстър градиент, който като че ли танцува със светлината. Цветът елегантно минава и през плоските ръбове, постигайки семпла, само че изискана хармония. На гърба на смарт телефона са ситуирани три задни камери с железни пръстени, които придават премиум чувство.

С съвременна цветова палитра, изтънченият дизайн на Xiaomi 12 Lite се откроява в три зашеметяващи цвята - Lite Green, Lite Pink и Black, кореспондирайки с желанието на всеки от нас да изрази себе си.

108MP тройна камера на студийно равнище за снимане на фотоси като за корица

С тройната си камера на студийно равнище, Xiaomi 12 Lite разполага със 108MP съществена камера, основана на огромен HM2 датчик, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера, която снима изображения с висока разграничителна дарба в елементи от всеки ъгъл. Когато се комбинира с режимите Eye tracking focus и Motion capture, настройката на камерата дава по-добра изясненост и качество на фотосите и отваря напълно нов свят от благоприятни условия да импровизирате със фотоси, подобаващи за корици на списания.

32MP предна камера разполага с GD2 датчик и благоприятни условия за автоматизирано фокусиране, което разрешава ултраясни селфита с впечатляваща изясненост и цвят. Благодарение на независимо създадения логаритъм на Xiaomi, който употребява оценка на дълбочината и портретно матиране за по-реалистичен боке резултат, селфитата в портретен режим с автоматизиран HDR съумяват да дават на потребителите изключителни съвременни селфи резултати. Предната камера е допълнена от Xiaomi Selfie Glow - два меки светодиода, улавя вашата естествена хубост с изключителни елементи във всички сюжети.

Освен това, Xiaomi 12 Lite има и редица впечатляващи функционалности за изображения, с цел да допълните вашите изявления и видеоклипове в обществените мрежи. Такава е Magic cutout - професионален редактор, който автоматизирано разпознава и обрисува хора, котки и кучета за редактиране на изображения, също Vlog режим с 19 шаблона за незабавно основаване на видеоблогове в разнообразни стилове и други вълнуващи функционалности като AI кино с едно тракване и набор от лесни за потребление кинематографични филтри.

5G продуктивност на флагман равнище с 67W турбо зареждане

Xiaomi 12 Lite е оборудван с чипсет Snapdragon® 778G, с цел да обезпечи 5G продуктивност на водещо равнище. Изграден по 6nm развой, осемядреният SoC максимизира 5G1, като в същото време поддържа баланс сред продуктивност и консумация на сила. Многослойната система за изстудяване обезпечава дейно разпръскване на топлината, с цел да обезпечи безпрепятствено изцяло преживяване

Батерията на Xiaomi 12 Lite е с потенциал 4300 mAh и елементарно поддържа през целия ден потребление на смарт телефона, до момента в който 67W турбо зареждане зарежда до 100% батерията единствено за 41 минути, с цел да е постоянно с вас.2 Що се отнася до удължаването на живота на батерията, интелигентният логаритъм за зареждане на Xiaomi - Xiaomi AdaptiveCharge, научава навиците на нощно зареждане на потребителите, с цел да усъвършенства тактиката за зареждане през цялата нощ, позволявайки на устройството да бъде заредено изцяло тъкмо преди потребителят да се разсъни.

Потапящо зрително и звуково преживяване за ежедневна приложимост

Xiaomi 12 Lite идва с 6,55-инчов AMOLED екран и разполага както с HDR10+, по този начин и с Dolby Vision®, което обезпечава първокласно преживяване при гледане. Дисплеят TrueColor, кадърен да демонстрира 68 милиарда цвята, дава богати и точни цветове, когато разглеждате вашите фотоалбуми или обичаните си фешън каталози.

Моделът е оборудван и с периодичност на освежаване на екрана до 120Hz и периодичност на дискретизация при допиране от 240Hz за по-плавно преживяване. С целодневна грижа за очите, в това число с режими Sunlight 3.0, Reading 3.0 и True Display, Xiaomi 12 Lite обезпечава удобно преживяване при гледане и спомага за минимизиране на напрежението в очите.

Xiaomi 12 Lite има стерео високоговорители и Dolby Atmos® пространствена аудио технология за потапящо звуково преживяване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР