Xiaomi обяви, че глобалният анонс на флагманските смартфони от серията

...
Xiaomi обяви, че глобалният анонс на флагманските смартфони от серията
Коментари Харесай

Официално: Xiaomi 14 Ultra ще бъде представен на 25 февруари заедно с глобалната версия на Xiaomi 14

Xiaomi разгласи, че световният анонс на флагманските смарт телефони от серията Xiaomi 14 ще се състои на 25 февруари. Това е ден преди началото тазгодишния Световния мобилен конгрес (MWC). По този мотив производителят ще организира особено събитие в Барселона. Очаква се в границите на събитието да бъде разгласен и топ-смартфонът Xiaomi 14 Ultra.

Публикуваният от компанията в обществените мрежи рекламен постер подсказва, че наред с Xiaomi 14 производителят ще показа и още нещо. Нещото се споделя Xiaomi 14 Ultra, който ще се появи на интернационалните пазари вместо Xiaomi 14 Pro. Последният ще продължи да се продава единствено в Китай.

В страницата на формалния уеб страница на Xiaomi, отдадена на идното събитие се споделя, че „ новото потомство оптика на Leica доближи нови висоти “. Много е евентуално това да е намек за потреблението на по-широка регулируема бленда в главната камера на Xiaomi 14 Ultra, за което се носят клюки от известно време насам.

Очаква се датчикът на главната камера на Xiaomi 14 Ultra да бъде 50 MP датчик Sony LYT-900 с по-бърза променлива бленда f/1,6 – f/4,0. За съпоставяне регулируемата оптика в Xiaomi 13 Ultra беше f/1,9 – f/4,0.

Заедно с интернационалната премиера на смарт телефоните Xiaomi 14 се чака да бъде разгласен и таблетът с Android Xiaomi Pad 7.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР