Xiaomi Mi Smart Band 8 най-накрая беше пуснат в Китай

...
Xiaomi Mi Smart Band 8 най-накрая беше пуснат в Китай
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Band 8 - по-елегантна, по-способна, но все така достъпна

Xiaomi Mi Smart Band 8 най-сетне беше пуснат в Китай след месеци на клюки и догатки във връзка с подобренията в новата спортна гривна.  
 Колко ще коства в Европа смарт часовникът Xiaomi Redmi Watch 3
Колко ще коства в Европа смарт часовникът Xiaomi Redmi Watch 3

Доста порядъчен модел за цената си

Тя е с минимални физически усъвършенствания спрямо предшественика си, само че някои промени усъвършенствания под капака.

Mi Band 8 е грамаден шлагер от 2014 година насам със мощни характерности и ниска цена спрямо сходни модели като Fitbit Charge 5 и Inspire 3 да вземем за пример.
 Снимка 615148

Устройството към момента предлага 1.62-инчов, 192 x 490-пикселов AMOLED Always-on екран, който беше въведен в предходното потомство.

Въпреки че резолюцията или размерът на екрана не са се трансформирали, той е по-ярък и към този момент е с по-голяма периодичност на освежаване от 60Hz.

Животът на батерията също е повишен и Mi Band 8 устоя 16 дни сред зареждания, с два ни повече по отношение на Mi Band 7, и шест дни, в случай че използваме постоянно включен екран.
 Снимка 615149

Както научихме от ранните клюки, Xiaomi промени лентите, които в този момент се захващат непосредствено към модула на часовника, което наподобява доста по-модерно и привлекателно.

Xiaomi се концентрира върху увеличение на броя на налични каишки, тъй че гривната ни да е в звук с мотива и облеклото ни. 

Новите каишки сигурно издигат дизайна и основават усещане за елегантна смяна във визяита.
 Снимка 615147

Mi Band 8 също по този начин може да се прикрепя към облекла и обувки, с цел да следи разнообразни индикатори при разнообразни спортни извършения.
 Xiaomi 13 Ultra - всичко за новия смарт телефон
Новият Xiaomi 13 Ultra трансформира играта

Уникален смартфон

Цената наподобява ще продължи да е сходна с тази на предните генерации, като в Китай тя е към 35 $. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР