Xiaomi MI Band 6 съчетава всички желани функции на модерния

...
Xiaomi MI Band 6 съчетава всички желани функции на модерния
Коментари Харесай

Xiaomi MI Band 6 – смарт часовник със страхотни функции


Xiaomi MI Band 6 съчетава всички мечтани функционалности на модерния смарт часовник

Ако се чудите за какво ви е смарт-часовник, откакто имате смарт телефон в джоба, новият модел Xiaomi MI Band 6 ще ви даде задоволително причини да си купите още джаджа. Устройството освен наследява сполучливия Mi Band 5, само че прибавя страхотни нови благоприятни условия за цифровия метод на живот.

Наред с техническите усъвършенствания, смарт гривната на Xiaomi впечатлява с грижата за индивида – тя следи непрекъснато основни здравни индикатори като сърдечен пулс, кръвно налягане и сатурация (ниво на кислорода в кръвта), а също така предлага 36 спортни режима. И всичко това за €45,89 – толкоз коства в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка до клиенти в България.

Xiaomi MI Band 6 стои елегантно, комфортно и ненатрапчиво на китката

MI Band 6 е смарт часовник с 1,56-инчов AMOLED екран, което значи с 50% по-голяма екранна повърхност по отношение на 1,1-инчовия екран на Mi Band 5. Новият екран има и по-висока резолюция – 152×486 пиксела, в съпоставяне със 126х294 за предходния модел, и бляскавост над 450 нита. Нещо повече, имате разполагаем над 130 оформления на екрана, по отношение на 100+ при Mi Band 5.

поддържа безжичен интерфейс Bluetooth 5.0, разполага с 2MB оперативна памет и 32MB непрекъсната флаш памет. Батерията с потенциал 125 mAh се зарежда до цялостния си потенциал за към 1-2 часа и поддържа устройството в стендбай в продължение на 14 дни. Новост в модела е по-удобното магнитно зареждане.

Xiaomi MI Band 6 е кадърен да мери равнището на О2 в кръвта

Важно е да се отбележат също по този начин водоустойчивостта от равнище 5ATM на Mi Band 6, съществуването на 6-осов датчик за придвижване и PPG биозенсор. Смарт часовникът има размери 47,4х18,6х12,7 мм и тежи 12,8 грама. Предлага се в разнообразни цветови разновидности, а  дължината на каишката се контролира в диапазона 155-219 мм.

Моделът е съчетаем със смарт телефони под ръководство на операционни системи от Android 5.0 и iOS 10.0 нагоре. Може да се употребява с няколко мобилни приложения, включително MI Fit APP, Xiaomi Wear APP и Xiaomi Wear Lite (iOS). Функциите на смарт часовника се ръководят с жестове.

Xiaomi MI Band 6 има доста по-голям и удобен екран от своя предходник

По-интересни, несъмнено, са опциите на смарт часовника. На първо място това са Топ 3 функционалности Health Monitor, на които подчертава Xiaomi, и в действителност те са изключително потребни за притежателите на устройството. следи и записва автоматизирано сърдечния темп, кръвното налягане и равнището на О2 в кръвта и издава аларми посредством трептене. Благодарение на това ще знаете във всеки един миг какво е положението ви, съдейки по основните здравни индикатори.

Xiaomi MI Band 6 има водоустойчивост от равнище ATM5

В допълнение, Sleep Monitor функционалността на смарт часовника автоматизирано записва продължителността на съня, с цел да проучва неговото качество, което ще ви помогне да настроите по-здравословно режима си за отмора и сън.

Xiaomi MI Band 6 се отличава също с комфортно магнитно зареждане

Mi Band 6 е и пълностоен фитнес тракер с вградена поддръжка на 36 спортни режима, на процедура за всевъзможен вид спортуване – тичане, колоездене, баскетбол, плуване, гимнастически извършения и така нататък

Разнообразни са опциите на устройството и за „ другарство ” със смарт телефона. Принципно, смарт часовниците работят в тандем с умните телефони и Mi Band 6 се вписва по най-хубавия метод в тази идея. Устройството ще ви осведоми, да вземем за пример, за телефонните позвънявания и известия.

Измерването на сърдечния пулс безспорно е измежду най-полезните функционалности на Xiaomi MI Band 6

Освен това посредством Mi Band 6 можете да управлявате камерата на смарт телефона, да го откривате, в случай че не знаете къде е, и да го отключвате. Ценни са също по този начин прогнозата за времето и напомнянията, че се застоявате прекомерно дълго.

Модерният смарт часовник е наличен за покупки тук: на цена от €45,89 и безвъзмездна доставка. Комплектът включва самото устройство, каишка, захранващ кабел и документи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР