Xiaomi Friday стартира още тази седмица със серия от специални

...
Xiaomi Friday стартира още тази седмица със серия от специални
Коментари Харесай

Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти

Xiaomi Friday започва още тази седмица със серия от специфични понижения на определени артикули на марката. В продължение на няколко дни потребителите ще могат да се възползват от преференциални цени и предложения в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, както и в партньорската ритейл мрежа на марката.

Още от този петък, 19-ти ноември, в Technopolis потребителите могат да намерят специфични цени и понижения на повече от 20 смарт телефона Xiaomi и POCO, които може да видите на този линк. Предложенията са годни до 21-ви ноември.

В магазини „ Зора " офертите на артикули Xiaomi стартираха на 18-ти ноември, като те се отнасят за общо 15 смарт телефона, всеки от които е в чудесно съответствие сред качество и цена. Намаленията с до 15% там също са годни до 21-ви ноември, а всички оферти може да разгледате тук.

Оторизираният магазин на Xiaomi в София в Paradise Center, равнище 0, също ще зарадва почитателите на марката с пакетни предложения и отстъпки на някои от най-търсените артикули. От 22-ри ноември до неделя (28-ми ноември), на място ще можете да се възползвате от понижени цени на смарт телефони, безжични слушалки, пречистватели за въздух, скутери и доста други смарт устройства на Xiaomi.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР