Xiaomi флагманския смартфон Mi 11 Ultra в края на миналия

...
Xiaomi флагманския смартфон Mi 11 Ultra в края на миналия
Коментари Харесай

Показаха разопаковане на Xiaomi Mi 11 Ultra под водата

Xiaomi флагманския смарт телефон Mi 11 Ultra в края на предишния месец. Това е първото мобилно устройство на китайската компания, което е предпазено от въздействието на външните неподходящи въздействия съгласно спецификациите на стандарта IP68. Компанията реши да подчертае тази специфичност на своя флагмански смарт телефон, като го разопакова под водата.

Да си напомним, че IP68 стандартът планува мобилните устройства да могат да бъдат потапяни във вода на дълбочина до 1,5 метра за не повече от половин час. Представеният клип демонстрира работоспособността на смарт телефона, както и неговата опция да прави подводни фотоси. Снимането под вода не е толкоз елементарно, държанието на сензорния екран в тази среда е съвсем непредсказуемо.

Да напомним, че Xiaomi Mi 11 Ultra се базира на SoC Snapdragon 888 плюс LPDDR5 и UFS 3.1 памети. Дисплеят е 6,81-инчов AMOLED с резолюция WQHD+ (3200х1440 пиксела) и кадрова периодичност 120 Hz. Може да изобразява 1,07 милиарда цвята, оптималната бляскавост доближава 1550 нита, поддържат се HDR10+ и Dolby Vision. Екранът е предпазен със закаленото стъкло Сorning Gorilla Glass Victus. Корпусът на устройството също е изработен от закалено стъкло, само че се оферират и версии с керамика.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР