XFL и USFL ще слеят операциите си, за да формират

...
XFL и USFL ще слеят операциите си, за да формират
Коментари Харесай

Дуейн „Скалата“ Джонсън разкрива нова пролетна лига на UFL след сливането на XFL-USFL

XFL и USFL ще слеят интервенциите си, с цел да образуват Обединената футболна лига (UFL), като играта ще стартира в края на март, лигата сътрудници, оповестени в неделя.

В взаимно изказване сътрудниците споделиха, че сезонът на UFL ще бъде открит на 30 март със конфликт сред Arlington Renegades и Birmingham Stallions, които са настоящи първенци надлежно на XFL и USFL.

Партньорите на UFL, изброени в известието за вести, се състоят от трима притежатели на XFL — кечист, трансформирал се във кино звезда Дуейн Джонсън, някогашната му брачна половинка Дани Гарсия и Гери Кардинале от RedBird Capital — дружно със притежателя на USFL Fox Sports и ESPN.

„ От първия ден нашата задача е да разтеглим футболната игра и да бъдем лига на благоприятни условия, просвета и нововъведения “, сподели съсобственикът на XFL Дуейн Джонсън в известие за вести.

„ Докато се събираме, с цел да създадем UFL, можем да изградим нещо мощно, вълнуващо и доста готино за футболните почитатели – пролетна лига с трайно влияние за всички и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР