Xbox One X ще е най-мощния конзолен хардуер, появявал се

...
Xbox One X ще е най-мощния конзолен хардуер, появявал се
Коментари Харесай

Microsoft обясни защо Xbox One X няма VR функционалност

Xbox One X ще е най-мощния конзолен хардуер , появявал се в миналото. Microsoft дава обещание да достави несравнимо качество и мощност, което да бъде впрегнато за задачите на заниманието у дома – видеоигри, филми, развлечения. Макар и Microsoft неведнъж към този момент да обявиха, че конзолата не идва в отговор на PlayStation 4 Pro , хората няма по какъв начин да спрат да вършат съпоставки сред двете конзоли. True 4K и съществуването на Ultra HD Blu-ray плейър в One X не е единствената разлика сред двете платформи. Sony сътвори шлема за виртуална действителност PSVR за своята подпора, а Microsoft не добави сходна функционалност за конзолата си. Каква е повода? Отговаря още веднъж старши шефът в отдел „ Продуктово ръководство и обмисляне “ Алберт Пенело, този път в изявление за WIRED.

„ Научихме от опита си с Kinect и Wii, че просто преместването на една игра за виртуална действителност не е печеливша тактика. Това, което прави технологията сполучлива са тези VR-специфични артикули, които се появяват на пазара. Просто не желаехме да отвличаме от работата им разработчиците “, споделя Пенело. Той изяснява, че компанията е желала да се концентрира над типични заглавия в конкуренцията си с PlayStation 4, а не да се опитва в нишова технология, каквото е полето на виртуалната действителност към момента. „ Дали виртуалната действителност съставлява витален артикул? За избрана част от общата аудитория, да “, декларира той, допълвайки, че към момента предстоят опити с виртуалната действителност.

Отговорът на Пенело звучи разумно. Макар и виртуалната действителност да е технологията, за която всички през днешния ден приказват, към момента става въпрос за една прекомерно недоразвита почва, на която участват опитите, а Xbox One X е платформа, в която Microsoft влагат доста вяра и дават обещание да е дългогодишен артикул, предлагащ надеждно и върхово показване, а не площадка за опити.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР