Xbox обяви ново допълнение към своите аксесоари за игри: Series

...
Xbox обяви ново допълнение към своите аксесоари за игри: Series
Коментари Харесай

Microsoft разкрива всички нови дизайни на конзолите Xbox

Xbox разгласи ново допълнение към своите аксесоари за игри: Series X Console Wraps. Насочено както към досегаемост, по този начин и към персонализиране, това показване може да промени метода, по който геймърите персонализират своите конзоли.

Каталогът със скинове на Xbox несъмнено ще се разшири в бъдеще, с цел да включва по-нови дизайни.

Наличен за предварителна поръчка от през днешния ден, пакетът включва три дизайна, от които да избирате. Дизайнът на Starfield коства $49,99, до момента в който вариантите Arctic Camo и Mineral Camo са на цена от $44,99 всяка.

Тези скинове ще бъдат пуснати в Съединени американски щати, Канада и Европа през идващите месеци. Скиновете са деликатно проектирани, с цел да паснат на конзолата Series X, без да въздействат на нейната продуктивност.

Един незабравим аспект на скиновете е устойчивостта. Като разрешава на геймърите да модифицират своите съществуващи конзоли, Xbox предизвиква по-екологична опция на пазаруването на нови конзоли със особено издание.

Скинът, въодушевен от Starfield, с неговото високотехнологично чувство, предлага същински поврат в персонализирането на конзолата. От друга страна, дизайните Arctic и Mineral Camo дават по-фини, само че еднообразно ангажиращи варианти за геймърите, които желаят да прибавят малко жанр към своите конзоли.

Въведението на скиновете предлага нов метод за геймърите да изразят характерността си без висока цена. Освен това е в сходство с възходящата наклонност в промишлеността към по-екологични решения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР