Тази популярност на младия британец не идва без своите негативни

...
Тази популярност на младия британец не идва без своите негативни
Коментари Харесай

Ландо Норис разкри, че е получавал смъртни заплахи

Тази популярност на младия британец не идва без своите негативни страни, като той разкри, че често е бил руган. По-лошото от това обаче са били и смъртните заплахи, които пилотът на Макларън е получавал по време на своите стриймове.

„ От време на време получавам смъртни закани. Повечето хора получава, само че не се прави задоволително по тази тематика. Ако получавах тези закани когато започнах във Формула 1 през 2019 щеше да има по-голяма резултат, само че в този момент знам по кое време би трябвало да се дръзвам, не на заканите, само че тъпите мнения, които хора вършат, с цел да привлекат вниманието към себе си.

„ Искам да се състезавам, да пътувам по света, да се срещам с нови хора и да изпитвам нови неща, а те употребява единствения си живот, седнали зад компютъра в спалнята си стараейки се да съсипят, нервират и тормозят някого “, сподели Норис в изявление за The Independent.

Освен към самия Норис, част от интернет троловете насочват своята омраза и към приятелката на британския състезател – Лусиня Оливейра.

„ Количеството омразни страници към Лусиня е отчайващо огромно. Инстаграм и Туитър са главните места и не е елементарно за нея. Изведнъж тя закупи доста почитатели, откакто преди този момент водеше естествен живот и в този момент тя би трябвало да е по-внимателно с това какво споделя и прави.

„ За нея е мъчно това скачане в дълбокото. В надпреварите последователно се изкачваме по стълбичката през Формула 4, Формула 3, Формула 2 и най-после Формула 1. Но когато внезапно попаднеш под светлината на прожекторите когато преди този момент в никакъв случай не си гледал съревнование от Формула 1 е рисково мъчно, а по-късно би трябвало да четеше и мненията. Искам да я предпазя от това “, разяснява Норис.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР