След тези големи поправки в гаража на Мерцедес са се

...
След тези големи поправки в гаража на Мерцедес са се
Коментари Харесай

В Мерцедес са се притеснявали да не трябва да пропуснат състезанието в Австрия

След тези големи поправки в гаража на Мерцедес са се появили сериозни притеснения, че техните пилоти ще трябва да пропуснат състезанието на „Ред Бул Ринг“, ако се стигне до тежки инциденти в хода на втората тренировка или спринта в събота.
 Мерцедес смени шасито на Хамилтън след удара в квалификацията Мерцедес смени шасито на Хамилтън след удара в квалификацията
„ Когато имаш произшествия с двете коли уикендът ти постоянно ще бъде доста сложен по-късно. Имаше огромни провали по тях, счупихме два пода, две задни крила, имаше много сучпени окачвания. Люис счупи също предното си крило и малко шасито.

„ То може да се поправи, само че не по време на спортен уикенд. Това наложи промяната на шасито на Люис, а също по този начин трябваше да сглобим един под от два разнообразни. Имахме един цялостен авариен, а за другия трябваше да създадем най-хубавото допустимо от двата счупени.
 Волф: Все едно някой беше разпилял Лего в гаража ни Волф: Все едно някой беше разпилял Лего в гаража ни
„ След като изградихме колите отначало трябваше да ги настройм, а имахме доста малко време за това във втората подготовка, което беше още един компромис. Освен това след тези две произшествия в петък водачите бяха в позиция, в която в случай че бяхме аварирали в спринта, може би нямаше да можем да стартираме в неделя. Като цяло имахме един много компромисен уикенд “, сподели техническият шеф на Мерцедес Майк Елиът.

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР