След като се подхлъзна в началото (1-2), той спечели 4

...
След като се подхлъзна в началото (1-2), той спечели 4
Коментари Харесай

Молдовец от UFC: В САЩ всички са на заеми и живеят от заплата до заплата

След като се подхлъзна в началото (1-2), той спечели 4 битки, като загуби само веднъж - от изгряващата звезда на дивизията Том Аспинал. Към това трябва да се добави, че Спивак е само на 27 години. Той е най-младият боец в списъка на UFC в тежка категория.

Между другото, през октомври 2019 г. Спивак удуши Тай Туйваса, който след това спечели пет поредни битки с нокаут и този септември ще се бие в главното събитие на вечерта в UFC Paris срещу Сирил Ган.

В началото на август Сергей се завръща, за да се бие с Аугусто Сакай в Лас Вегас. И докато много хора искат да живеят в САЩ, то Спивак не иска, защото всички са на заеми и живеят от заплата до заплата.

" Не, не. Не пребивавам тук, просто пристигам на подготвителния лагер, упражнявам. Не съм подготвен да се движа. Ако се местите в Щатите, тогава би трябвало изцяло да измененията живота си. Всичко е заеми.

Всичко е много скъпо, хората са в заеми. За да си купите къща, трябва да печелите. Трябва да имате някаква кредитна история. Е, като цяло, цените тук, разбира се. 

На нашите заплати, в случай че дойдете в нашата къща, като цяло можете да живеете добре. Тук живееш от заплата до заплата. И някак си се чувстваш дрипльо.

Ако съм на по-високо ниво, тогава всичко ще бъде наред.  Но все пак не искам да хвърлям пари за нищо. Ако идвате тук със семейството си, тогава е много скъпо. Трябва да си потърсите втора работа.  

Тук водачите на камиони, апропо, вършат положителни пари. Не е зле, само че ги няма три седмици у дома. Молдовците, които познавам, тук съвсем всички са водачи на камиони. Всеки има дом.

В Америка няма друг начин. Тук хората трябва постоянно да работят, за да живеят. Понякога идвам в САЩ, отивам в същия магазин година по-късно и същият човек стои там. 

Тук в действителност би трябвало да работите. Тези, които се занимават с този тип спорт, би трябвало да помислят по какъв начин да влагат, да създадат нещо. ", сподели Спивак за съветска медия.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР