Припомняме, че Сайнц напусна състезанието с повреда в двигателя, поредна

...
Припомняме, че Сайнц напусна състезанието с повреда в двигателя, поредна
Коментари Харесай

Биното е бил твърде нервен, за да гледа последните обиколки в Австрия

Припомняме, че Сайнц напусна състезанието с повреда в двигателя, поредна за Ферари през годината, точно когато бе на път да изпревари Макс Верстапен в битката за второто място. Моторът на испанеца гръмна, а по-късно се и запали преди маршалите да могат да потушат пламъците.
 Сайнц: Нямаше индикации, че моторът ще гръмне Сайнц: Нямаше индикации, че моторът ще гръмне
След отмяната на последвалата виртуална кола за сигурност неговият съотборник Леклер, който бе начело, се обади по радиото и каза, че има проблеми с педала на газта. След финала монегаскът, който все пак успя да спечели на „Ред Бул Ринг“, заяви, че първо педалът не е реагирал на натиска, а след това не се е връщал до край в завоите, най-вече в бавните. Това му е създало известен дискомфорт в карането, но той е успял да се адаптира и да преживее неволите, за да запише третата си победа през сезона.
 Леклер: Имах потребност от тази победа Леклер: Имах потребност от тази победа
„ Трябва да си призная бях доста нервозен. Бях доста отчаян от случилото се с Карлос. Бях толкоз нервозен, че даже стопирах да виждам надпреварата в последните три обиколки “, сподели Биното пред Motorsport.com.
 Биното: Можеше да се представим доста по-добре Биното: Можеше да се представим доста по-добре
„ Трябва да разберем какво се случи през днешния ден. Дали е същият проблем, който имахме с Шарл в Баку? Може би. Определено е притеснително, само че хората в Маранело работят крепко, с цел да оправят проблемите. Съдейки по случилото се с Карлос, те имат още работа “, добави шефът на Скудерията.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР